Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Primul “11” al României cu Israel, la Fanatik SuperLiga: “A început să se cristalizeze echipa de start!”

Primul "11" al României a fost ales în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Horia Ivanovici, alături de Bănel Nicoliță. Robert Niță și Florin Gardoș au dezbătut subiectul.
18.11.2023 | 11:05
Primul 11 al Romaniei cu Israel la Fanatik SuperLiga A inceput sa se cristalizeze echipa de start
FANATIK a ales primul '11' al Romaniei pentru meciul cu Israel. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România se pregătește de duelul cu Israel de pe teren neutru. Tricolorii au șansa istorică de a se califica la Euro 2024 în cazul unui succes în Ungaria. Edi Iordănescu trage din greu pentru a alege cea mai bună formulă pentru această partidă.

Hagi și Drăgușin, titulari incontestabili în echipa FANATIK

“La portari, bănuiesc că e clar, Horațiu Moldovan. În dreapta, pe Rațiu”, a spus Horia Ivanovici, completat de Robert Niță: “La ce articol fac cei de la Marca, incredibil. Cred că are presă după meciul acesta la nivelul lui Hagi și Popescu când jucau la Barcelona, nu ai cum să nu-l bagi”.

ADVERTISEMENT

“Deci linia de fund e clară. Drăgușin și Burcă în centru, iar Bancu în stânga, aici nu prea avem ce să discutăm. Hai să zicem că jucăm 4-2-3-1. Cum jucăm? Joci Marin cu Stanciu, subiect închis”, a spus Horia Ivanovici.

“Ianis joacă în fața lui Marin și Stanciu”, a declarat Bănel Nicoliță, completat de Robert Niță: “Iar Drăguș joacă vârf”. Invitații FANATIK SUPERLIGA au continuat apoi prin a decide cine va juca în bandă.

ADVERTISEMENT

Naționala României are de unde alege pentru partida cu Israel, iar posibilii titulari au fost dezbătuți în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Israel se află la 4 puncte de tricolori și are nevoie de o victorie pentru a rămâne în cărțile calificării.

Mihăilă i-a luat fața lui Coman

“Îl aleg pe Coman în stânga”, a declarat Bănel Nicoliță, contrat de Robert Niță: “Mihăilă, pentru că vine după niște partide bune”. Gardoș s-a aliat cu Robert Niță: “Mihăilă aș zice pentru că e mai bun pe contraatac. Pleacă mai mult pe spații, Florinel Coman preferă să primească mingea la picior”.

ADVERTISEMENT

“În dreapta? Moruțan? Eu zic că joci cu Moruțan. Nu ai cu cine. Când a jucat, a jucat impecabil”, a spus Horia Ivanovici, completat de Robert Niță: “A jucat impecabil când a intrat. Moruțan intră bine când e proaspăt pe o stare de oboseală a adversarului. Are pătrunderile 1 la 1, caută diagonala, o cere și în spațiul liber. Depinde foarte mult cum pregătește Edi”.

“Bun, deci echipa de la FANATIK ar arăta așa. În față joacă Drăguș, în stânga joacă Mihăilă. Am mers pe cele mai multe voturi. Stânga Mihăilă, în dreapta Moruțan. Ianis număr 10, Stanciu cu Răzvan Marin, iar linia de fund Rațiu, Burcă, Dragușin, Bancu și în poartă Moldovan”, a concluzionat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT