Fotbal international

Primul club care-l refuză pe Cristiano Ronaldo după despărțirea de Manchester United. Portughezul e dorit însă în România!

Clubul din liga a 7-a engleză care a trimis o ofertă pentru Haaland lui Manchester City l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo și anunță că starul portughez nu este în vizorul său.
23.11.2022 | 20:32
Primul club carel refuza pe Cristiano Ronaldo dupa despartirea de Manchester United Portughezul e dorit insa in Romania
Cristiano Ronaldo e evaluat la 20 de milioane de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ashton United FC, clubul care l-a ofertat și pe starul lui Manchester City, Erling Haaland, a devenit din nou viral pe internet, după ce l-a refuzat pe… Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, refuzat până și de un club de liga a șaptea din Anglia

FC Ashton a dat din nou o lovitură de imagine: l-a „refuzat” pe Cristiano Ronaldo, după ce atacantul de 37 de ani și-a reziliat contractul cu Manchester United. Clubul enigmatic din „subsolul” fotbalului englez a emis chiar un comunicat oficial, după „zvonurile” apărute pe internet.

ADVERTISEMENT

„Comunicat oficial – Cristiano Ronaldo. În ciuda informațiilor apărute în social media, Ashton United FC poate confirma că nu a avut și nici nu va avea loc nicio discuție pentru Cristiano Ronaldo, în urma despărțirii sale de Manchester United. 

Comunicatul oficial al lui Ashton United FC cu privire la Cristiano Ronaldo
Comunicatul oficial al lui Ashton United FC cu privire la Cristiano Ronaldo

Clubul nu va mai face niciun comentariu pe seama acestui subiect”, a fost anunțul care a stârnit zâmbete și a devenit rapid viral pe internet.

ADVERTISEMENT

Ashton United FC a vrut să îl transfere pe Erling Haaland

Clubul englez a apărut pentru prima oară în prim plan după ce a trimis o ofertă oficială celor de la Manchester City pentru împrumutul lui Erling Haaland. Golgheterul din Premier League a rămas „acasă” cu naționala Norvegiei, care nu s-a calificat la Campionatul Mondial din Qatar.

Atacantul se afla într-o formă excelentă și își poate ieși din ritm până pe 28 decembrie, când va reveni pe teren: „Pur și simplu are sens. City nu joacă și vrem să ajutăm menținându-l pe Erling într-o formă fizică bună, are mai mult sens decât să joace golf în următoarele șase săptămâni.

ADVERTISEMENT

Noi credem că se va potrivi perfect în echipa noastră și s-ar acomoda de minune cu dinamica echipei noastre”, a surprins antrenorul Michael Clegg.

Cristiano Ronaldo, ofertat și de un club de Liga 3 din România

SR Brașov, echipă din eșalonul al treilea din România, a publicat un comunicat de presă în care anunță că a emis o ofertă oficială lui Cristiano Ronaldo. Portughezul este așteptat sub Tâmpa după ce-și va încheia aventura la Campionatul Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT

Lusitanului i se oferă un salariu „astronomic”: „DECLARAȚIE OFICIALĂ. Consiliul nostru de administrație a ajuns la un acord pentru a-i oferi lui Cristiano un contract până la sfârșitul sezonului actual. Contractul de 516,35 euro/lună (2.550 lei) arată angajamentul nostru de a construi o echipă care să poată cuceri play-off-ul Ligii 3 & atacă promovarea”, au anunțat ardelenii pe contul oficial de Twitter.

ADVERTISEMENT