Fotbal international

Unde va juca Cristiano Ronaldo după Cupa Mondială? CR7, rugat să vină la Arsenal de omul care i-a grăbit plecarea de la United. Foto

Nici nu a fost anunțată bine despărțirea lui Cristiano Ronaldo de United și Piers Morgan, care a pus umărul la ”divorț”, i-a și găsit o nouă destinație.
22.11.2022 | 23:21
Unde va juca Cristiano Ronaldo dupa Cupa Mondiala CR7 rugat sa vina la Arsenal de omul care ia grabit plecarea de la United Foto
Unde va juca Cristiano Ronaldo după Cupa Mondială? CR7, rugat să vină la Arsenal de omul care i-a grăbit plecarea de la United. FOTO: Twitter Portugal
ADVERTISEMENT

Legătura dintre cunoscutul om de televiziune Piers Morgan și Cristiano Ronaldo tinde să genereze cutremur după cutremur. Pentru moment, certă este despărțirea portughezului de Manchester United, oficializată astăzi. Imediat însă, Morgan a ”mutat” din nou. Și le sugerează celor de la Arsenal să îl achiziționeze pe favoritul său.

Cristiano Ronaldo, dorit de Piers Morgan la Arsenal: ”Este timpul pentru faza a doua”

Nemulțumit de faptul că Manchester United nu a prins un loc în Liga Campionilor, Cristiano Ronaldo și-a dorit să părăsească Old Trafford încă din vară.

ADVERTISEMENT

Încă de-atunci, Piers Morgan, fan al lui Arsenal, posta o imagine în care-i oferea portughezului un tricou al echipei favorite. Însoțită de un mesaj elocvent pentru dorința sa: ”Este timpul”.

Numai că nici ”tunarii” nu se numărau în acest sezon pe lista pretendenților la cel mai important trofeu rezervat echipelor de club din Europa.

ADVERTISEMENT

Morgan nu a renunțat însă la idee. Și aștepta un moment bun pentru a contraataca. Acesta a venit mai întâi la celebrul conflict al lui Cristiano cu Erik ten Hag în urma căruia jucătorul a fost exclus din lot. Moment în care Piers Morgan i-a luat apărarea portughezului.

A urmat o nouă mutare. Un interviu exploziv cu Ronaldo la momentul întreruperii campionatelor pentru Cupa Mondială. Atunci când era clar că ruptura este definitivă. Și că ”divorțul” se va parafa înainte de finalul perioadei de mercato din iarnă.

ADVERTISEMENT

S-a întîmplat chiar mai repede. Iar acum, Morgan a revenit cu fotografia pe care o prezentase în vară. Din nou, cu un mesaj fără echivoc. ”Este timpul pentru faza a doua”.

Aceasta după ce săptămâna trecută, întrebat de un alt suporter al lui Arsenal dacă vede oportună trecerea portughezului la liderul din Premier League, răspundea: ”Da, de fapt. El este exact ceea ce avem nevoie. Ronaldo și Gabriel Jesus ne-ar duce la titlu”.

ADVERTISEMENT

Desigur, nu era o întrebare surpriză. Morgan îl chestionase deja pe Ronaldo, în interviul-bombă, cu privire la Arsenal. Iar acesta declarase, diplomat sau nu: ”Îmi place echipa. Îmi place antrenorul. Cred că au o echipă bună. Și dacă Manchester United nu câștigă Premier League, voi fi fericit dacă Arsenal va câștiga.”

Să devină visul lui Morgan realitate? Vom afla cât de curând.

ADVERTISEMENT