Life

Primul mesaj al lui Jador după ce a fost descalificat de la Survivor România. Puțini se așteptau la asta

Primul mesaj pe care l-a transmis Jador după ce s-a aflat că a fost dată afară de la Survivor România All Stars 2024. Nu mulți se așteptau.
11.02.2024 | 13:02
Primul mesaj al lui Jador dupa ce a fost descalificat de la Survivor Romania Putini se asteptau la asta
Primul mesaj publicat de Jador după ce a fost dată afară de la Survivor. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zilele trecute s-a aflat faptul că, deși nu are probleme medicale și s-a descurcat bine la probe, Jador a fost descalificat de la Survivor România All Stars 2024. Artistul ar fi încălcat regulamentul în numele iubirii, iar acum, pe pagina sa de Instagram, a apărut un mesaj neașteptat.

Primul mesaj transmis de Jador după ce a fost descalificat de la Survivor România All Stars 2024

Văzut de mulți ca un potențial câștigător al competiției Survivor România All Stars 2024, Jador ar fi dat cu piciorul la tot în numele iubirii. Conform informațiilor apărute deja, artistul ar fi încălcat regulamentul atunci când a observat că Oana Ciocan- noua lui iubită, nu este adusă în competiție ala cum i s-a promis.

ADVERTISEMENT

Astfel că, în ciuda faptului că nu s-a confruntat cu probleme medicale și nici probele nu i-au dat atât de multe bătăi de cap, el a părăsit concursul din Republica Dominicană.

După aflarea veștii, însă, pe pagina lui de Instagram a apărut un mesaj neașteptat. Este vorba, de fapt, despre o imagine cu Jador din timpul unei probe Survivor România All Stars 2024.

ADVERTISEMENT
jador mesaj descalificare survivor all stars competiție
Imaginea publicată de Jador.
Sursa foto: Instagram

De menționat este că, după ce a plecat din țară, conturile artistului au ajuns pe mâna surorii sale și cel mai probabil, scrie cancan.ro, aceasta se ocupă încă de postări, ținând cont de faptul că acesta încă trebuie să respecte un contract, iar imaginile cu eliminarea nu a fost difuzată.

Ne-a confirmat că a fost dat afară din show

Totuși, contactat de FANATIK în seara zilei de 9 februarie 2024, Jador a răspuns la telefon, cu toate că în competiție nu avea acces la niciun fel de tehnologie și a confirmat faptul că a fost eliminat.

ADVERTISEMENT

Artistul ne-a spus că a făcut câteva greșeli care au dus la descalificarea sa din concurs. Dar contul Viperele Vesele a făcut dezvăluiri care, dacă se dovedesc a fi adevărate, sunt destul de serioase.

„În Consiliu, din prima secundă a filmărilor, Jador a fost luat la rost de către domnul Dan, acesta încercând să îi păteze, cumva, imaginea. Replicile lui Jador s-au referit, printre altele, la modul de exploatare a imaginii lui pentru rating.

ADVERTISEMENT

Acesta a amintit în Consiliu că a fost ținut captiv 3 luni într-o cameră de hotel, în sezonul lui, timp în care la tv, telespectatorii erau mințiți că ar fi fost la spital. În acea cameră, doar medicul Teo venea să îi administreze o injecție pe zi”, au anunțat Viperele Visele.

ADVERTISEMENT