Fotbal intern

Principalul atu al Armeniei în meciul cu România! Factor decisiv în victoria cu Islanda. Video

31.03.2021 | 14:11
Principalul atu al Armeniei in meciul cu Romania Factor decisiv in victoria cu Islanda Video
ADVERTISEMENT

Armenia are parte de un start impresionant în preliminariile CM 2022 şi vrea să dea lovitura în meciul cu România. FANATIK îţi prezintă principalul atu al armenilor înainte de partida care se va disputa miercuri, de la ora 19:00, la Erevan.

La fel ca la victoria cu Islanda, Armenia va avea de partea ei suporterii şi la partida cu România. Tribunele stadionului “Vazgen Sargsian” vor putea fi umplute cu spectatori la o capacitate de 30%, iar biletele au fost epuizate deja.

ADVERTISEMENT

Meciul Armenia – România se joacă cu suporteri în tribune, marele atu al gazdelor

Pentru meciul Armenia – România, gazdele au scos la vânzare 4.300 de bilete, care au fost vândute la pâinea caldă. Prestaţiile selecţionatei lui Joaquin Caparros, invincibilă în ultimele şapte meciuri, i-au încântat pe suporteri, care i-au încurajat şi la victoria cu Islanda.

De altfel, jucătorii Armeniei au susţinut că suporterii i-au împins de la spate în meciul cu Islanda. Fanii din tribunele stadionului “Vazgen Sargsian” au creat o atmosferă incendiară duminică, iar acelaşi lucru este aşteptat şi la duelul contra tricolorilor.

ADVERTISEMENT

“A fost o atmosferă nebună, ne-au susţinut permanent. Le mulţumim fanilor care ne-au ajutat şi ne-au dat speranţă. Ei sunt al 12-lea jucător al naţionalei, le suntem recunoscători”, a declarat Khoren Bairamian.

Jurnaliştii armeni au găsit trei motive pentru o victorie împotriva României

Marţi, cu 24 de ore înainte de meciul Armenia – România, jurnaliştii de la ArmSport au prezentat trei motive prin care selecţionata lui Joaquin Caparros ar putea să obţină victoria în faţa tricolorilor.

ADVERTISEMENT

“Nu este un secret că orice detaliu poate avea un impact important asupra unui program încărcat. În acest caz, mai mulţi factori sunt în favoarea noastră:

  • jucăm din nou la Erevan, iar adversarul a parcurs un drum lung
  • am câştigat, România a pierdut (n.r. 0-1 cu Germania)
  • cel mai important factor este prezenţa fanilor în tribune”
ADVERTISEMENT

Cum ar putea să arate Armenia în meciul cu România

Faţă de meciul cu Islanda, presa din Armenia susţine că Joaquin Caparros va face trei schimbări în primul “11” pentru partida cu România. În centrul defensivei Varazdat Haroian ar urma să facă pereche cu Andre Calisir, care îi ia locul lui Taron Voskanian.

Armenia în meciul cu Islanda: Iurchenko – Hambardzumian, Haroian, Voskanian, Hovhannisyan – Barseghyan, Grigoryan, Udo, Hakobyan – Adamyan, Briasco

La mijloc, spaniolul ar urma să se bazeze pe Tigran Barseghian în locul lui Hakob Hakobian. Ultima schimbare ar apărea în atac, unde Aleksandre Karapetian îi va lua locul lui Norberto Briasco-Balekian.

Posibilul “11” împotriva României: Iurchenko – Hambardzumian, Haroian, Calisir, Hovhannisyan – Barseghyan, Grigoryan, Udo, Barseghyan – Adamian, Karapetian


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,24 este cota pentru ”marchează oaspeţii” la meciul Armenia-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT