Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Prinde FCSB grupele de Europa dacă pleacă Florinel Coman? Ce cred analiștii Fanatik SuperLiga

FCSB a câștigat meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, meci ce s-a disputat în cadrul etapei a 4-a din play-off-ului din Superligă.
17.04.2024 | 16:10
Prinde FCSB grupele de Europa daca pleaca Florinel Coman Ce cred analistii Fanatik SuperLiga
Prinde FCSB grupele de Europa dacă pleacă Florinel Coman? Ce cred analiștii Fanatik SuperLiga. Sursa foto: Fanatik,ro
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, și s-a dus la 13 puncte avans față de urmăritoare. Invitații emisiunii FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, au analizat cum s-ar descurca formația lui Gigi Becali în grupele europene fără Florinel Coman.

Poate FCSB să ajungă în grupele europene fără Florinel Coman? Experții FANATIK au dat verdictul

Un subiect dezbătut intens în emisiunea FANATIK SUPERLIGA, a fost acela dacă FCSB ar putea să ajungă în grupele europene fără Florinel Coman. Experții FANATIK sunt de părere ca formației lui Gigi Becali îi va fi foarte greu fără jucătorul care a contribuit decisiv la câștigarea campionatului în sezonul acesta.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie: „Eu cred că FCSB are nevoie de achiziții după ce pleacă Florinel Coman, chiar și dacă ar rămâne la FCSB. S-a văzut și la meciul cu Irlanda că Florinel Coman a avut probleme cu fundași mai buni”

Dănuț Lupu: „Fundașii din România nu sunt la un nivel puternic. Campionatul la noi este echilibrat la locul doi și trei, că de locul unu nu mai are rost să vorbim. Eu sunt de părere că nu putem să comparăm fundașii din România cu cei din alte campionate. Dacă FCSB nu va face transferuri, nu are șansele la grupele europene nici cu Florinel Coman. E prea mare diferența. Poate la Conference League”

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță: „Nu poți să te întărești nici cu prea mulți jucători din România, având în vedere că tu ei campionatul la diferență de 15 puncte. E clar că restul sunt mai slabi. Fără Coman o să fie foarte greu. Noi am zis când a început campionatul că Florinel Coman o să fie decisiv pentru FCSB. Depinde foarte mult de achiziții, dar în momentul de față FCSB nu are șanse la grupele europene”

Adrian Ilie: „FCSB poate să facă o echipă de Europa League cu jucători din România”

Adrian Ilie: „Totuși, sunt câțiva jucători în campionatul României pe care dacă-i pui la FCSB, poți să faci o echipă de Europa League. Poți să-l cumperi pe Otele și să-l joci vârf, poți să mai găsești și un fundaș central care să joace lângă Chiricheș, un mijlocaș central și 2-3 jucători ca rezerve”

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu: „Mai avem o problemă aici, dacă doar cu Florinel Coman s-au dus la 13 puncte, dacă fac și transferurile pe care le-a zis Adrian Ilie, sezonul viitor se omoară campionatul”, a fost dialogul experților la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Mutu, laude pentru Florinel Coman: „Nu cred că există vreun jucător de valoarea lui”

Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, Adrian Mutu, l-a lăudat pe Florinel Coman pentru prestația avută în gruia, unde a marcat un gol excepțional care a făcut diferența între cele două contracandidate la titlu.

ADVERTISEMENT

Eu nu cred că există vreun jucător de valoarea lui Florinel Coman în momentul de față. M-am uitat și ieri la meci, meci care a fost decis de el. Tot sezonul ăsta a făcut diferența. Nu cred că există în România un jucător care să fie așa decisiv cum a fost el sezonul ăsta.

FCSB ca să intre în grupele europene are nevoie de jucători de valoarea lui Coman, plecarea lui e un minus mare. Când sunt meciuri în genul ca acel cu CFR Cluj, ai nevoie de jucători care au ajuns la un nivel de maturitate ridicat. Darius Olaru și Adrian Șut au fost și ei decisivi pentru FCSB anul ăsta”, a declarat Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

Prinde FCSB grupele de Europa dacă pleacă Florinel Coman?

ADVERTISEMENT