Life

”Prințul” Adrian Cristea a povestit cum fugea din cantonamentele lui Dinamo! ”Borcea știa”! Ce regretă din relația cu Denisa Nechifor

Adrian Cristea a făcut câteva mărturisiri despre relația cu Denisa Nechifor și viața personală, în fața fostei sale impresare, Prodanca.
28.02.2024 | 12:45
Printul Adrian Cristea a povestit cum fugea din cantonamentele lui Dinamo Borcea stia Ce regreta din relatia cu Denisa Nechifor
Adrian Cristea a dezvăluit marele regret din relația cu Denisa Nechifor. Foto: Captură YouTube/ Instagram/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Adrian Cristea a dezvăluit ce regret are după relația cu Denisa Nechifor. Ex-fotbalistul poreclit de presă ”Prințul”, întrucât atunci când era pe val ca fotbalist ”vrăjea” cele mai sexy femei din showbiz, a spus în ce relație mai e cu fosta parteneră, la 16 ani de la despărțire.

Adrian Cristea spune marele regret după terminarea relației cu Denisa Nechifor

Adrian Cristea a avut o relație frumoasă cu Denisa Nechifor, rezultând din povestea lor de amor și o fetiță minunată, Rania, care azi e o domnișoară în toată firea. Cu fata lui, ajunsă la vârsta adolescenței, Adi se înțelege foarte bine, în ciuda faptului că recunoaște că a greșit față de ea.

ADVERTISEMENT

Invitat în podcastul „Eu sunt Anamaria Prodan”, ”Prințul” a făcut câteva destăinuiri în premieră despre viața sa personală. A spus că regretă că nu a fost mai prezent decât trebuia în viața fiicei sale, dar că și-a mai reparat din erorile din trecut, căci acum e cu totul sufletul alături de comoara lui.

La 16 ani de la despărțirea de Denisa Nechifor, fostul dinamovist a mărturisit că se înțeleg de minune, însă nu a existat vreun moment în care să se fi gândit se reînnoade ce s-a rupt. Nașterea fetiței sale este cel mai frumos eveniment pe care l-a trăit Adrian Cristea, după cum a povestit sportivul.

ADVERTISEMENT

„Doar cei care au copii știu sentimentul”

„De când s-a născut fetița, a fost cel mai frumos sentiment pe care l-am trăit în viața mea. Doar cei care au copii știu sentimentul. Când stăteam acolo, la clinică, și a venit asistenta să zică să merg să văd copilul… Nu mai știu cum am ajuns de la scaun la copil.

Zici că eram în altă dimensiune. Am o relație bună cu Denisa. Ne înțelegem. Suntem civilizați. Îi mulțumesc și ei și sunt norocos”, a declarat Adrian Cristea despre relația cu fata lui și Denisa Nechifor, în podcastul Prodancăi.

ADVERTISEMENT

Anamaria l-a întrebat dacă s-a gândit să se întoarcă la femeia cu care a făcut un copil, iar bărbatul a reacționat imediat, încercând să evite răspunsul: „Unde să mă întorc?”.

Adrian Cristea, regret în relația cu Denisa Nechifor: „Am fost lângă fetiță, dar nu așa mult cum ar fi trebuit”. Ce spune despre fotbaliștii care se cuplează cu vedete tv

În continuare, Adi Cristea a vorbit despre Rania, confesând ce regret are. „Am fost lângă fetiță, dar nu așa mult cum ar fi trebuit, e adevărat. Ăsta e un regret. Am fost lângă fetiță și mă înțeleg foarte bine”, a adăugat fostul jucător de fotbal.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan l-a întrebat de ce foarte mulți fotbaliști au ales, de-a lungul timpului, să se cupleze cu asistentele de televiziune. Cristea a recunoscut că pentru mulți fetele care apăreau la televizor erau ca niște trofee.

„Probabil e mai atractiv să te cuplezi cu fetele mai cunoscute. Te gândești că o vede toată lumea și o ai tu”, a explicat Adrian Cristea.

Rugat să spună cum trebuie să arate femeia ideală pentru el, după ce Adi a zis că nu a găsit încă dragostea vieții sale, fostul Denisei Nechifor a precizat că nu are vreun tipar anume de doamnă sau domnișoară pe care s-o ducă în casa lui.

De ce nu le făcea cadouri scumpe iubitelor sale: „N-am câștigat mulți bani la Dinamo”

„N-am un șablon anume. E important să existe chimie, să am sentimente. Să ne respectăm, să ne înțelegem, să ne susținem. O femeie trebuie să mă accepte așa cum sunt, să mă înțeleagă, să îmi ofere o oarecare libertate, dar nu în sensul acela urât. Nu trebuie să aibă neapărat ceva extraordinar”, a completat Adrian Cristea.

Prodanca a vrut să știe dacă, dincolo de calitățile fizice, le-a cucerit pe femeile cu care a fost combinat și cu cadouri scumpe. Cristea a spus că nu s-a pus problema de asta, mai ales că nu avea cine știe ce salariu la Dinamo.

„Depinde ce înțelegi prin cadouri scumpe. Am fost în vacanțe, dar nu ceva extravagant, să zic. N-am câștigat mulți bani la Dinamo, nu erau salarii foarte mari”, a continuat Cristea.

Adrian a mai spus și care a fost cel mai dificil moment în cariera sa de fotbalist: meciul pierdut cu Lazio care putea duce Dinamo în Champions League. A mai recunoscut, de asemenea, că a fugit de două ori din cantonamente și că Borcea, cu care e în relații bune și azi, știa ce făcea.

”Prințul” a fugit din cantonamente, iar Borcea știa

„Cel mai cumplit moment a fost dezamăgirea cu Lazio când nu am reușit să ne calificăm. A fost bine la Dinamo, bine, au fost perioade și perioade. Dezamăgitor a fost atunci când puteam să ne calificăm în Champions League. (…)

Am fugit de vreo două ori din cantonament. Probabil că Borcea știa. Nu știu, s-a întâmplat la un meci amical în Franța. Încă o dată am mai ieșit de la Săftica un pic, m-am plimbat pe lângă”, a mai relatat Adrian Cristea în cadrul aceluiași podcast.

ADVERTISEMENT