Life

„Prințul” Adrian Cristea, din nou alături de Denisa Nechifor: „A fost ceva mai pe liniște, fără gălăgie”

Adrian Cristea și Denisa Nechifor, din nou împreună. Motivul pentru care cei doi s-au afișat ca o adevărată familie are legătură cu fiica lor.
12.09.2023 | 16:22
Printul Adrian Cristea din nou alaturi de Denisa Nechifor A fost ceva mai pe liniste fara galagie
Ce i-a adus pe Adrian Cristea și Denisa Nechifor din nou împreună. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Cristea și Denisa Nechifor s-au afișat împreună, la mai bine de 15 ani de la despărțire. Cea care i-a adus unul lângă celalăt a fost chiar fiica lor. Adolescenta și-a sărbătorit de curând ziua de naștere, iar dorința ei a fost să aibă ambii părinți alături.

Adrian Cristea și Denisa Nechifor, din nou împreună

Adrian Cristea și Denisa Nechifor au fost împreună timp de 9 ani și împreună au o fată. Relația lor s-a încheiat încă de când vedeta era însăsrcinată, însă cei doi și-au dorit să rămână prieteni de dragul copilului lor.

ADVERTISEMENT

Fericirea Raniei este cea mai importantă și deși Denisa Nechifor nu-i oferă foarte multă libertate, după cum chiar ea spunea, nu înseamnă că nu-i îndeplinește dorințele, mai ales că acestea nu sunt niciodată unele exagerate.

Recent, adolescenta a împlinit 15 ani și nu a cerut petreceri extarvagante sau cadouri scumpe, ci doar să-i aibă aproape pe ambii părinți. Denisa Nechifor și Adrian Cristea s-au conformat, i-au organizat ziua de naștere într-un restaurant din Capitală și s-au prezentat amândoi la eveniment.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, s-au fotografiat împreună ca o adevărată familie, iar vedeta pasionată de bijuterii a publicat imaginea în mediul online. Tot ea a oferit mai multe detalii. „Rania nu și-a mai dorit un party acum. Pentru că anul trecut a avut un chef foarte mare, cu foarte mulți prieteni. Însă, au venit colegii ei acasă, pe la 12 noaptea, cu tort și cu confetti, ca să-i facă surpriză.

Așa că am decis, totuși, să facem o masă la un restaurant, una cu copiii, alta cu părinții. Dar, a fost ceva mai pe liniște, fără gălăgie.Din fericire, ea e un copil bun, modest, nu prea vrea cine știe ce mari cadouri. Am fost, deja, în două vacanțe împreună, foarte frumoase.

ADVERTISEMENT

Ce și-a dorit ea în mod special, anul acesta, i s-a și împlinit. Mi-a zis: ‘Mami, dorința mea cea mai mare este să fii și tu, și tati, alături de mine, la ziua mea!’. Adi a venit și el la party, ne-a fost alături”, a declrat Denisa Nechifor pentru click.ro.

adrian cristea denisa nechifor restaurant fiica lor scaune masă tort
Adrian Cristea și Denisa Nechifor, împreună la ziua de naștere a fiicei lor.
Sursa foto: Facebook

 

Rania a intrat la liceu

Când vine vorba de fiica lor, Adrian Cristea și Denisa Nechifor au toate motivele să fie mândri. Rania a intrat anul acesta la un liceu de top din București. „Suntem foarte mândri de ea, ca părinți. Anul acesta, a intrat la Liceul Caragiale, acolo unde a făcut și clasele V-VIII. E un liceu de elită, cel mai bun și suntem cu toții foarte fericiți de realizările ei”, a completat vedeta.

ADVERTISEMENT

Totodată, Denisa Nechifor a punctat și faptul că pentru ea întotdeauna a fost important ca Adrian Cristea să fie prezent emoțional în viașa fiicei lor. Astfel că, nu i-a impus niciodată să plătească pensie alimentară. „L-am lăsat să-i dea Raniei cât crede el de cuviinţă. Eu mi-am dorit ca fetița să aibă și mamă, și tată”, a declarat fosta iubită a „Prințului”.

ADVERTISEMENT