Life

Prințul Harry, implicat în scandalul momentului! Casa Regală e zguduită! Are legătură cu un dosar cumplit de violuri în serie

Prințul Harry apare în controversatul dosar al lui Sean Diddy, cunoscut în trecut ca Puff Diddy. Numele soțului lui Meghan e trecut în anchetă.
26.03.2024 | 13:30
Printul Harry implicat in scandalul momentului Casa Regala e zguduita Are legatura cu un dosar cumplit de violuri in serie
Prințul Harry, menționat în dosarul care a șocat America. Foto: Hepta.ro/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Prințul Harry e lovit de o nouă bombă, una care ar putea exploda oricând în spațiul mediatic. Numele fiului Regelui Charles apare în dosarul artistului acuzat că a violat inclusiv bărbați, pe nume Sean Diddy Combs.

Prințul Harry, trecut în dosarul abuzurilor sexuale pe care le-ar fi comis rapperul Sean Diddy

Publicația Daily Mail oferă detalii despre cum a ajuns numele lui Harry în scandalul care a uluit lumea muzicii și, în general, breasla artiștilor. Unul din denunțurile împotriva lui Sean Diddy Combs, mai exact la pagina 63 a  stufosului dosarul, apare numele lui Harry.

ADVERTISEMENT

Ce scrie, mai precis, în documentul cu denunțurile? Se pare că persoanele care participau la orgiile sexuale organizate de Sean Diddy erau remunerate. Rapperul se lăuda nici mai mult, nici mai puțin că avea acces la personalități marcante din mai multe domenii.

„Domnul Combs era cunoscut pentru că organiza ”cele mai tari” petreceri. Afilierea domnului Combs cu partidele de trafic sexual sponsorizate i-au oferit legitimitate și acces la celebrități precum sportivi, politicieni, artiști, muzicieni ori demnitari internaționali ca Prințul Harry”, se arată în respectivul denunț.

ADVERTISEMENT

Fiul cel mic al Regelui Charles, în atenția tuturor

Trebuie subliniat că Prințul Harry nu e acuzat în concret de ceva anume în tot scandalul sexual. Faptul că numele său apare în dosarul lui Diddy ridică niște semne de întrebare… Mai ales dacă într-adevăr artistul putea avea acces oricând la fiul Regelui Charles. 

Faptul că Prințul Harry ar fi unul din oamenii la care Diddy ar fi apelat din varii motive ar fi un detaliu nesemnificativ dacă nu am avea precedentul caz Epstein. Prințul Andrew a apărut în dosarul fostului om de afaceri, care s-a sinucis în pușcărie după ce s-au făcut dezvăluiri despre orgiile cu minori.

ADVERTISEMENT

Polițiștii americani ar fi demarat percheziții de amploare la casa cântărețului. De curând, s-ar fi ridicat mai multe documente ori probe care să ateste grozăviile de care e acuzat artistul. Dincolo de traficul sexual cu femei, Diddy a fost acuzat și că ar fi violat un bărbat. Vedeta neagă, evident, toate acuzațiile.

Acuzații șocante pentru Diddy

Rodney Lil Rod Jones spune că i s-a ordonat să recruteze prostituate și să aibă relații intime cu ele, în fața lui Diddy. Acuzatorul spune că a păstrat înregistrările video ale petrecerilor pentru a documenta activitatea ilegală a rapperului.

ADVERTISEMENT

Starul american este deja în procese cu trei femei, care îl acuză de abuz sexual. Sean Diddy Combs, care are o avere de miliarde de dolari, a pierdut destul de mulți bani de când s-a trezit în scandalul de care nu mai scapă. Acum, pe lângă faptul că îl ustură buzunarele, trebuie să dea cu subsemnatul în fața instanței.

Jones, presupusa victimă a rapperului, a spus că i s-a transmis, după ce a cerut despăgubiri de 30 de milioane de dolari, că i s-a transmis faptul că atingerile lui Combs au fost doar o joacă prin care el obișnuiește să le arate celorlalți că îi simpatizează.

Jones, cel care ar fi fost violat, zice că Diddy l-a prezentat apoi lui Cuba Gooding Jr., pe un yacht, unde actorul l-a pipăit de nenumărate ori. Acuzatorul mai susține că ar fi fost agresat sexual și de o verișoară de-ale lui Combs. De asemenea, ar fi fost obligat să vadă cum producătorul Stevie J întreținea relații intime cu un alt bărbat.

ADVERTISEMENT