Life

Prințul Harry s-a prăbușit de pe cal. Nepotul Reginei Elisabeta s-a făcut de râs în fața actriței Katharine McPhee și a lui David Foster

Prințul Harry a avut parte de un incident neplăcut în timpul vizitei sale în Marea Britanie. Ducele de Sussex și-a pierdut echilibrul în timpul unui meci de polo.
13.06.2022 | 13:12
Printul Harry sa prabusit de pe cal Nepotul Reginei Elisabeta sa facut de ras in fata actritei Katharine McPhee si a lui David Foster
Prințul Harry, incident neplăcut în Marea Britanie. Nepotul Reginei a căzut de pe cal. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Nepotul Reginei Elisabeta a II-a a căzut de pe cal în fața prietenilor săi, precum și a actriței Katharine McPhee și a muzicianului David Foster. Soțul lui Meghan Markle nu este la primul incident de felul acesta.

Prințul Harry, incident neplăcut în Marea Britanie. Nepotul Reginei a căzut de pe cal

Prințul Harry s-a prăbușit de pe cal, în cadrul unui eveniment la care a luat parte după întoarcea din California. Conform Daily Mail, Ducele de Sussex a jucat un meci de polo, în echipa Los Padres, din care face parte prietenul său Nacho Figueras.

ADVERTISEMENT

A fost prima ieșire publică a nepotului Reginei Elisabeta a II-a, care a revenit în țara natală pe 5 iunie. Din păcate, evenimentul s-a dovedit a fi un dezastru pentru fratele Prințul William care s-a dezechilibrat de pe cal.

Momentul surprinzător s-a petrecut în fața prietenilor săi celebri. Printre aceștia s-a numărat actrița Katharine McPhee și soțul ei David Foster. Din fericire, Ducele de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a ieșit nevătămat din incidentul de la Santa Barbara Polo and Racquet Club.

ADVERTISEMENT

Evenimentul nu a fost de bun augur pentru Prințul Harry, care a pierdut meciul cu scorul de 11-12. Cu toate astea Ducele nu a părut dezamăgit de rezultatul obținut, asta și pentru că soția sa, Meghan Markle, nu a fost prezentă.

Prințul Harry, prăbușiri repetate de pe cal

Prințul Harry a purtat un tricou de culoare verde, pantaloni albi și cizme negre, dar și o cască pentru a evita loviturile din zona capului. Ochelarii de protecție și ciocanul de lemn nu au lipsit de la meciul desfășurat recent.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, Ducele de Sussex nu este la primul incident de acest gen, asta pentru că în anul 2015 a căzut de două ori de pe cal. Se întâmpla în Cape Town, Africa de Sud, unde a luat parte la un meci de polo pe iarbă. Căzătura a devenit imediat publică.

Tatăl Prințului, Charles, este cunoscut de asemenea, pentru faptul că a căzut de pe cal, în Noua Zeelandă. Odată și-a rupt brațul, iar în timpul unei incident din anul 2000 a ajuns la spitalul din Cirencester, după un meci caritabil în Cotswolds.

ADVERTISEMENT