News

Pro România, răspuns dur pentru PSD după ce le-au racolat patru membri: ”Vom încerca să ne refacem”

30.11.2020 | 21:14
Pro Romania raspuns dur pentru PSD dupa ce leau racolat patru membri Vom incerca sa ne refacem
ADVERTISEMENT

Secretarul executiv al Pro România, Constantin Iacov, a oferit un răspuns dur pentru PSD după ce social-democrații le-au racolat patru membri din filiala de la Brașov.

Replica reprezentatului partidului condus de Victor Ponta vine la două zile după ce a atacat-o în termeni agresivi pe Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.

ADVERTISEMENT

Reacţia lui Iacov de acum două zile venea după ce Lia Olguța Vasilescu anunța că i-a dat o lovitură grea lui Victor Ponta, după ce o parte din Pro România Craiova a trecut la PSD.

Răspunsul Pro România după ce PSD le-a ”furat” patru membri

Constantin Iacov, care face parte din conducerea Pro România, a dat un răspuns agresiv pentru rivalii de la PSD printr-o postare făcută pe contul de Facebook care are titlul: ”O nouă lovitură ‘devastatoare’ marca PSD!”

ADVERTISEMENT

”PSD ne-a dat o ‘lovitură devastatoare’ la Brașov, unde a reușit să racoleze patru membri. Ne pare rău pentru cele patru voturi pierdute în săptămâna alegerilor și vom încerca să ne refacem handicapul creat de PSD.

Probabil că așa se așteaptă PSD Brașov să reacționăm la evenimentul major pe care l-au organizat, pentru a prezenta într-o conferință de presă ceea ce ei cred că ar fi cele mai tari achiziții pe care le-au putut face de pe piața transferurilor politice. Au anunțat ‘100 de oameni minunați’, dar la ușă le-au venit doar patru”, a scris secretarul executiv al Pro România.

ADVERTISEMENT

”PRO România a pierdut, într-adevăr, patru membri proveniți din ALDE, dar mutarea făcută de PSD la Brașov este departe de a avea impactul major care ar necesita un anunț de presă.

PRO România are 9,3%, potrivit ultimului sondaj de opinie realizat la nivel național. Cota de apreciere în rândul electoratului ne onorează, iar faptul că PSD se simte amenințat pe partea stângă nu face decât să ne bucure.

ADVERTISEMENT

Cu două zile în urmă, un episod similar s-a întâmplat la Craiova, unde primarul Lia Olguța Vasilescu anunța un fake news legat de 400 de oameni racolați de către PSD, în mod real fiind doar 11 persoane. Suntem curioși: oare ce organizație PSD și-a programat să anunțe, peste două zile, achiziții fictive de sute de membri?”, a mai notat Iacov.

ADVERTISEMENT