Life

Pro TV pregătește un nou serial. Theo Rose, printre actorii din distribuție

Postul din Pache Protopopescu le pregătește telespectatorilor un nou proiect de nota 10. Producătorii de la Pro TV au în plan un nou serial, după succesul cu Vlad.
26.05.2022 | 15:22
Pro TV pregateste un nou serial Theo Rose printre actorii din distributie
Pro TV, gata de un nou proiect de mare anvergură. Despre ce este vorba. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Serialul, care l-a avut protagonist pe Adrian Nartea, a ajuns la inimile oamenilor, dovadă că postul are de gând să le aducă românilor o altă producție. Este vorba de o adaptare tot după un serial turcesc, și anume Içerde.

Pro TV, gata de un nou proiect de mare anvergură. Despre ce este vorba

Potrivit TVmania, postul de televiziune Pro TV a adunat nume importante în noul proiect, care este un remake autohton la serialul difuzat în țara noastră sub denumirea de Intrusul. Din distrubuiție fac parte actorii Çağatay Ulusoy și Aras Bulut Iynemli.

ADVERTISEMENT

Se pare că filmările sunt în toi în momentul de față, urmând ca producția să apară pe micile ecrane în toamna anului acesta. Cântăreața Theo Rose este unul dintre numele care se vehiculează pentru noul serial.

„Vin proiecte noi, pentru care am fost dispusă să fac niște schimbări”, a anunțat prezentatoarea de la SuperStar România pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Pro TV, nume remarcabile în noul proiect

Anghel Damian este cel care regizează serialul, el fiind cunoscut și din producția Vlad. Iubitul actriței Lia Bugnar a interpretat un rol important în serialul de la Pro TV. Mai exact, l-a jucat pe Vlad în tinerețe și a fost scenarist și regizorul ultimelor episoade.

Pro TV a adunat în noua producție nume foarte importante. Noul serial adună actori remarcabili, printre care se numără Denis Hanganu, fost protagonist în serialul Sacrificiul de la Antena 1 sau Bogdan Farcaș, nominalizat recent la Gopo pentru rolul din Neidentificat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sursa menționată mai arată că Mădălina Craiu și Șerban Pavlu, care sunt colegi în producția Ruxx, difuzată pe HBO Max, au semnat cu producătorii postului din Pache Protopopescu.

Marian Olteanu, artistul care l-a interpretat pe Sorin în Sacrificiu și actorul Silviu Mircescu, tot din serialul Vlad, sunt printre vedetele care vor apărea pe sticlă în toamna lui 2022.

ADVERTISEMENT

Intrusul, povestea a doi frați rivali

Serialul turcesc Intrusul spune povestea a doi frați rivali, Sarp și Umut. Aceștia ajung să fie despărțiți în copilărie, iar la maturitate luptă de părți diferite ale legii. Secretele, mândria și iubirea sunt cele care construiesc scenariul.

Producția a fost construită pe parcursul a 39 de episoade, pelicula având un succes imens în întreaga lume. Se așteaptă ca în România să fie la fel de apreciată!

ADVERTISEMENT