Life

Pro TV schimbă ora Survivor România 2023. Când va începe, de fapt, emisiunea

Reprezentații postului Protv schimbă ora pentru Survivor România 2023. Când urmează să înceapă emisiunea filmată în Dominicană?
10.05.2023 | 18:55
Pro TV schimba ora Survivor Romania 2023 Cand va incepe de fapt emisiunea
De la ce oră se va difuza Survivor România 2023, începând cu săptămâna viitoare. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Reprezentanții Protv fac o schimbare în ceea ce privește Survivor România 2023. Vor să modifice ora de început a show-ului filmat în Republica Dominicană și care se află pe ultima sută de metri până la marea finală. Doar șapte concurenți au mai rămas în competiție.

Survivor România 2023 va începe la o altă oră pe Protv. Ce au anunțat reprezentanții postului

Sunt peste patru luni de când Survivor România 2023 rulează pe micile ecrane și îi ține în supans pe telespectatori, captivați de trăirile participanților. Pe data de 24 mai se va difuza ultima ediție a competiției, dar până atunci i se aduc schimbări referitoare la intervalul de difuzare.

ADVERTISEMENT

După săptămâni bune în care Protv nu a mai reușit să întreacă Antena 1, la capitolul audiență, deoarece ”Chefi la Cuțite” a atras un public mai numeros decât ”Survivor România 2023”, potrivit paginademedia.ro, producătorii emisiunii de peste Ocean au decis că este nevoie de o strategie prin care să recupereze locul 1.

Drept urmare, de luni, 15 mai, Survivor România 2023 nu va mai începe la 20:30, ca până acum, ci la 21:30. Cu o oră mai devreme se va transmite serialul prin care Protv a rupt mai mereu audiențele, ”Las Fierbinți”. După acesta, fanii Survivor se pot așeza în fața ecranului pentru a vedea ce se mai întâmplă cu emisiunea.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2023 se difuzează de la începutul anului, din 9 ianuarie. Încă de atunci a fost într-o reală întrecere cu Antena 1, mai exact cu ”America Express”, transmisă la aceeași oră și în aceleași zile cu show-ul a cărui temă este supraviețuirea în junglă.

Survivor România 2023 reprezintă sezonul cu numărul 4 al competiției, care din 2022 a fost cumpărat de Protv. Primele două sezoane au fost văzute pe Kanal D și aduceau o audiență foarte mare postului. Nu de puține ori, Kanal D a ocupat prima poziție.

ADVERTISEMENT

Cum a apărut Survivor România

Daniel Pavel este cel care prezintă Survivor România, din 2021. Competiția este una care se bazează pe fapte reale și este inspirată dintr-un show cu același nume, ”Survivor”, ce a apărut pentru prima oară în 1992, în Suedia. Charlie Parsons a fost cel care l-a creat.

”Survivor” se difuzează în mai multe țări, din 1992, după ce s-a observat că publicul este extrem de atras de ceea ce se petrece în emisiune. Pe lângă România, alte zone unde mai există formatul sunt: Grecia, Turcia, SUA, India, Italia sau Astralia.

ADVERTISEMENT

Premiul cel mare de la Survivor România 2023 este de 100.000 de euro. În ediția de miercuri seară, emisiunea va debuta tot de la 20:30 și va fi plină de emoții, căci un alt concurent va pleca acasă, în urma jocului de imunitate și al consiliului.

ADVERTISEMENT