Sport

Probleme cu legea pentru cinci fani ai lui Dinamo. Au bătut și au tâlhărit suporterul unei echipe din SuperLiga

Cinci suporteri ai lui Dinamo București se confruntă cu probleme după ce ar fi lovit și tâlhărit un fan al unei echipe din SuperLiga.
15.10.2022 | 08:33
Probleme cu legea pentru cinci fani ai lui Dinamo Au batut si au talharit suporterul unei echipe din SuperLiga
Cinci suporteri ai lui Dinamo se confruntă cu probleme după ce au lovit și tâlhărit un fan al lui FC Argeș. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Cinci suporteri ai lui Dinamo București au probleme după ce ar fi tâlhărit și lovit un fan al lui FC Argeș. Susținătorii „câinilor roșii” ar fi vrut să obțină tricoul suporterului piteștean.

Trei suporteri ai lui Dinamo au fost reținuți, iar alți doi au fost puși sub control judiciar

Potrivit, G4Media, suporterii lui Dinamo i-au furat tricoul suporterului argeșean, pe care se aflau însemnele unei facțiuni a galeriei piteștene, „BVB” (Brigada Vulturii București).

ADVERTISEMENT

Astfel, potrivit comunicatului emis de Poliție, trei dintre suporteri au fost reținuți, iar ceilalți doi au fost plasați sub control judiciar.

„La data 13 octombrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au pus în aplicare 5 mandate de aducere, în București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

ADVERTISEMENT

Au fost identificați indivizi cu vârsta între 21 și 23 de ani

În fapt, la data de 28 august 2022, în jurul orei 23:30, Secția 12 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, în vârstă 37 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă, din Sectorul 3, ar fi fost lovit de mai multe persoane și deposedat de tricoul pe care îl purta, ce avea însemnele unei galerii a unei echipe de fotbal.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente, iar în urma cercetărilor efectuate au fost identificați 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Aceștia au fost conduși la audieri, iar în cursul zilei de ieri, 3 dintre aceștia au fost reținuți și față de 2 bărbați procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, se arată în comunicatul emis de poliție.

ADVERTISEMENT

Scandal între ultrașii galeriilor CSA Steaua și FCSB

Un grup de suporteri ai lui CSA Steaua au agresat un fan al rivalei FCSB și pe copilul acestuia. Incidentul a avut loc pe 19 august, după meciul FCSB – Viking 1-2.

Mai mulți ultrași ai facțiunii Glas din galeria CSA Steaua au recurs la violențe pentru a confisca mai multe steaguri și însemne ale rivalilor de la FCSB.

Motivul pentru care ultrașii celor de la CSA Steaua au atacat a fost capturarea steagului facțiunii „Brigada Tornado”. Conform legilor nescrise ale ultrașilor, atunci când steagul unei brigăzi este capturat de rivali aceasta se desființează. Ulterior, susținătorii ”Peluzei Nord” au dezvăluit că ”Brigada Tornado” a dispărut.

ADVERTISEMENT