Sport

Probleme cu legea pentru Florinel Coman! Starul lui FCSB, pus sub învinuire în dosarul penal deschis acum doi ani

Florinel Coman a fost pus sub învinuire în dosarul penal deschis pe numele lui în urmă cu doi ani pentru conducere fără permis.
23.02.2023 | 13:45
Probleme cu legea pentru Florinel Coman Starul lui FCSB pus sub invinuire in dosarul penal deschis acum doi ani
Florinel Coman a reintrat în grațiile lui Gigi Becali, dar are acum probleme de ordin juridic. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este din nou în grațiile lui Gigi Becali. Însă, dacă din punct de vedere fotbalistic lucrurile au intrat pe făgașul normal, extrema vicecampioanei are din nou parte de probleme de ordin juridic.

Florinel Coman, inculpat în dosarul penal pentru conducere fără permis

În toamnă, Gigi Becali nu-l mai avea la inimă pe Florinel Coman. Lucrurile s-au schimbat în acest start de an. Dovadă și ultima declarație a patronului, după 1-1 cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

”Pe Florinel Coman nu ai cum să-l scoți de la echipă, că deja Coman este mai valoros decât era înainte. Cu Coman începe echipa”, a declarat Gigi Becali.

Însă planurile lui Becali ar putea să fie date peste cap din motive care nu țin de prestația lui Coman în teren. Potrivit Gândul, atacantul lui FCSB a fost înștiințat de procurori că a fost pus sub învinuire în dosarul deschis pentru conducere fără permis, în urmă cu doi ani.

ADVERTISEMENT

Pe 22 februarie 2021, Coman a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere pe Autostrada A2, după ce aparatul radar a indicat că circula cu o viteză de 165 de kilometri pe oră.

Tras pe dreapta, jucătorul lui FCSB a înmânat polițiștilor rutieri traducerea unui document din care reieșea că ar deține un „permis internațional”, eliberat de autoritățile din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Însă verificările efectuate în baza de date nu au confirmat acel document. Motiv pentru care lui Coman i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Ulterior, anchetatorii au luat legătura cu autoritățile din Ucraina pentru a verifica modul în care acesta a obținut permisul. Nu a fost primit vreun răspuns. Iar acum, din pricina conflictului militar din această țară, șansele sunt și mai mici.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, potrivit sursei citate, anchetatorii au construit probatoriul bazându-se pe alte dovezi. În așa fel încât fotbalistul să poată fi trimis în fața instanței. Iar Florinel Coman a primit calitatea de inculpat.

Ce riscă jucătorul lui FCSB

Acum, avocații lui Florinel Coman ar mai urma să depună la dosar câteva caracterizări semnate de persoane apropiate ale fotbalistului, din care reiese că acesta este un cetățean model. Ulterior, va fi întocmit rechizitoriul, iar Coman va fi trimis în judecată.

Dacă instanța va stabili că jucătorul lui FCSB a circulat pe drumurile publice fără să dețină un permis de conducere valabil, acesta va primi o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 1 și 5 ani!


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,44 este cota pentru „12 și sub 4,5 goluri” la meciul FC Argeș – FCSB

ADVERTISEMENT