Fotbal intern

Probleme cu terenul înainte de FC Botoșani – CFR Cluj: „Sper să nu fie accidentări”

08.02.2021 | 20:26
Probleme cu terenul inainte de FC Botosani  CFR Cluj Sper sa nu fie accidentari
ADVERTISEMENT

Meciul dintre FC Botoșani și CFR Cluj naște controverse imense din cauza terenului, care a fost comentat de ambele echipe înainte de duel, oficialii celor două formații sperând să nu se accidenteze niciun jucător.

Edi Iordănescu și cu Marius Bilașco sunt nemulțumiți de suprafața de joc, aceștia nefiind siguri pe o posibilă victorie a echipei lor din cauza gheții de pe teren.

ADVERTISEMENT

Totodată, nici Marius Croitoru nu este mulțumit de cum arată terenul, fiind supărat pe oficiali și atrâgându-le atenția că echipa sa nu poate să joace în astfel de condiții.

Cum arată terenul înainte de FC Botoșani – CFR Cluj

Edi Iordănescu s-a declarat nemulțumit de felul în care arată terenul înainte de FC Botoșani-CFR Cluj și nu este sigur că echipa sa poate să scoată victoria din deplasarea din Moldova:

ADVERTISEMENT

„Orice pas greșit al nostru poate să cântărească enorm în economia campionatului. Din nou suntem în fața unui meci greu, o echipă bună, care are nevoie de puncte multe.

Ne pune în gardă și terenul, care e practic impracticabil, e în detrimentul fotbalului, să vedem cum ne adaptăm. Va fi o luptă surdă. E un mare pericol și de accidentări. Putem ajunge pe primul loc, dar e o situație temporară care nu ne garantează nimic”.

ADVERTISEMENT

Pozele cu terenul impracticabil de la Botoșani le găsiți aici.

Săgețile lui Croitoru către oficialii clubului

Marius Croitoru, antrenorul lui Botoșani, se declară nemulțumit de felul în care se prezintă terenul și trimite niște săgeți către oficiali: „Nu mai pentru FC Botoșani sunt meciuri infernale? Toate echipele au meciuri bune. Din păcate, suprafața nu ne ajută deloc, din păcate această echipă minunată merita mai multă atenție.

Va fi un meci care nu ne caracterizează. Din păcate, vedem că ne comportăm la fel ca alții. Nu e un stil de joc care ne caracterizează. Cei care se ocupă de lucrurile astea, ar trebui să fie mai atenți la noi, pentru că specificul nostru de echipă nu e să joace pe un astfel de teren”.

ADVERTISEMENT

Și Marius Bilașco a comentat starea terenului: „Mă îngrijorează foarte tare starea terenului și ce se întâmplă în jurul lui. Odată ajuns la stadion pe mine m-a îngrijorat mai mult ce am văzut și nu ce s-a întâmplat în jurul partidei.

Trebuie să fim conștienți că acest teren e un pericol și sper că jucătorii o să iasă întregi la finalul meciului”.

  • 2 este locul pe care CFR Cluj îl ocupă înainte de meciul cu Botoșani
ADVERTISEMENT