Sport

Probleme în defensivă pentru Eugen Neagoe! Noua senzație a Universității Craiova riscă să rateze meciul cu UTA. Exclusiv

Eugen Neagoe are probleme cu un titular din defensivă înainte de ultima partidă din sezonul regulat a Universității Craiova cu UTA Arad.
07.03.2023 | 20:40
Probleme in defensiva pentru Eugen Neagoe Noua senzatie a Universitatii Craiova risca sa rateze meciul cu UTA Exclusiv
Probleme în defensivă pentru Eugen Neagoe! Noua senzație a oltenilor riscă să rateze Universitatea Craiova - UTA Arad. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova primește vizita celor de la UTA Arad pe stadionul „Ion Oblemenco” în ultima etapă din sezonul regulat al campionatului, iar partida este programată vineri, de la ora 20:30. FANATIK a aflat verdictul medicilor în cazul lui Juraj Badelj, care a rezistat doar 15 minute în confruntarea cu Petrolul Ploiești.

Noua senzație a oltenilor riscă să rateze partida Universitatea Craiova – UTA Arad. Juraj Badelj a rezistat doar 15 minute cu Petrolul Ploiești

Oltenii se pregătesc de confruntarea cu UTA Arad, formație care a câștigat categoric împotriva celor de la FCSB, scor 3-1. Arădenii sunt pregătiți de Laszlo Balint, antrenorul cu care Universitatea Craiova a început acest sezon din SuperLiga și este la primul duel împotriva alb-albaștrilor după plecarea din Bănie.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe are probleme cu un titular înaintea confruntării de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Din informațiile FANATIK, Juraj Badelj are o leziune musculară după partida cu Petrolul Ploiești și va lipsi din lotul oltenilor aproximativ o săptămână.

Fundașul central croat a rezistat doar 15 minute pe stadionul „Ilie Oană”, iar oltenii nu au vrut să riște și l-au introdus în teren pe Raul Silva. Acesta a resimțit dureri musculare, iar staff-ul medical a decis că stoperul din Croația nu poate continua împotriva „lupilor galbeni”.

ADVERTISEMENT

Juraj Badelj a impresionat de la primul meci în tricoul alb-albastru împotriva celor de la FC Argeș, scor 1-0, iar Eugen Neagoe l-a păstrat pe tânărul stoper în primul 11 al juveților. Oltenii au adus doi fundași centrali din Croația în iarnă, însă Karlo Tomasec nu a debutat încă la Universitatea Craiova.

Sorin Cârțu, impresionat de Juraj Badelj: „Este o mare reușită zic eu și speranță pentru viitor în zona asta să fim asigurați”

Sorin Cârțu a fost încântat de prestația lui Juraj Badelj din partida Universitatea Craiova – FC Argeș, scor 1-0. Președintele oltenilor a declarat la FANATIK SUPERLIGA că fundașul croat poate reprezenta o soluție de lungă durată în centrul defensivei formației din Bănie.

ADVERTISEMENT

Croatul de doar 19 ani al Universității Craiova a devenit rapid unul dintre favoriții suporterilor din Bănie. În ultimele două meciuri din SuperLiga, Eugen Neagoe s-a bazat pe cuplul de fundași Juraj Badelj – Gjoko Zajkov, chiar dacă Bogdan Mitrea, Valerică Găman și Raul Silva au fost apți de joc.

„Ce remarc la partida de aseară e că am câștigat un jucător, fundașul central, pe Badelj, tânăr, născut 2003. Croatul este o mare reușită zic eu și speranță pentru viitor în zona asta să fim asigurați. Dacă are șansa să fie sănătos și să nu aibă accidentări, e jucător de calitate.

ADVERTISEMENT

Ce nu îmi convine e că avem multe înfrângeri și când ai multe înfrângeri… Nu am văzut niciodată o campioană cu înfrângeri atât de multe 10-12. Bine, noi avem 8, dar să vedem în meciurile care au mai rămas și în play-off”, a declarat Sorin Cârțu.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – UTA Arad

ADVERTISEMENT