Life

Probleme în paradis pentru Oana Roman? Mesajul care i-a pus pe gânduri pe fani: „Oricât de mult ne luptăm să salvăm ceva…”

Probleme în paradis pentru Oana Roman? Mesajul care i-a pus pe gânduri pe fani a fost transmis de vedetă pe rețelele de socializare.
10.11.2022 | 15:29
Probleme in paradis pentru Oana Roman Mesajul care ia pus pe ganduri pe fani Oricat de mult ne luptam sa salvam ceva
Probleme în paradis pentru Oana Roman? Mesajul trist pe care l-a publicat. Foto Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Oana Roman a transmis un mesaj cu care i-a pus pe gânduri pe fani. Să fie vorba oare de probleme în paradis pentru vedetă?

Probleme în paradis pentru Oana Roman? Mesajul trist pe care l-a publicat

Oana Roman nu a dat prea multe detalii despre ce i s-a întâmplat, dar a explicat că unele lucruri din viață nu funcționează indiferent cât de mult am munci noi pentru ele.

ADVERTISEMENT

Deși eforturile și dorința există, spune Oana Roman, lucrurile nu se întâmplă mereu așa cum vrem noi. Vedeta a mărturisit că a mers într-un parc pentru a-și calma gândurile și pentru a vedea ce este de făcut în continuare.

Timpul petrecut cu sine, în liniște, departe de trafic, este extrem de prețios pentru fiica lui Petre Roman.

ADVERTISEMENT

”M-am parcat lângă un parc, unde e liniște și nu e trafic și îmi iau un pic de timp pentru mine. Fac asta des și mă ajută să îmi pun gândurile în ordine.

Azi mă gândeam la faptul că, oricât de mult ne dorim să facem anumite lucruri, ele nu ies, mereu, așa cum ne-am dorit”, a dezăluit vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, mărturisiri despre problemele sale actuale

Oana Roman a spus că nu trebuie să ne descurajăm chiar dacă lucrurile nu ies cum ne-am dorit, pentru că avem gândul că am făcut tot ce ne-am stat în putință, așa că măcar nu avem regrete.

Vedeta a spus că se poate să nu avem posibilitatea de a salva ceva, chiar dacă ne luptăm efectiv pentru a vedea acel lucru înplinit.

ADVERTISEMENT

„Dar important este să avem conștiința împăcată că am făcut tot ce ne-a stat în putință ca să ne iasă, chiar dacă nu reușim mereu.

Uneori, anumite lucruri nu merg, nu se întâmplă, oricât de mult ne luptăm să salvăm ceva, uneori nu se întâmplă”, a povestit Oana Roman.

Este posibil ca Oana Roman să fi vorbit despre relația sa cu Marius Elisei, soțul ei. Cei doi au divorțat la notar anul trecut, dar au revenit la sentimente mai bune.

ADVERTISEMENT
Tags: