Sport

Probleme la FCSB înaintea meciului cu Petrolul! Un titular a ieșit accidentat de la antrenamente: „E cu semnul întrebării”

FCSB are probleme de lot înaintea meciului cu Petrolul Ploiești, după ce un titular incontestabil a ieșit accidentat de la antrenamente.
07.10.2022 | 22:20
Probleme la FCSB inaintea meciului cu Petrolul Un titular a iesit accidentat de la antrenamente E cu semnul intrebarii
Probleme la FCSB înaintea meciului cu Petrolul, după ce un titular s-a accidentat. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

MM Stoica a dezvăluit și că Risto Radunovic a revenit de la Belgrad și a efectuat antrenamentele fără probleme. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate ce măsuri au luat oficialii vicecampioanei României în privința lui Risto Radunovic, după ce acesta s-a accidentat la meciul dintre Muntenegru și Finlanda, scor 0-2.

Probleme la FCSB înaintea meciului cu Petrolul, după ce un titular s-a accidentat

MM Stoica a vorbit despre meciul dintre FCSB și Petrolul Ploiești, dezvăluind că Joonas Tamm a ieșit accidentat de la antrenamente și că este cu semnul întrebării pentru meciul împotriva „lupilor galbeni”.

ADVERTISEMENT

„Thomas Neubert a rămas la București cu Ovidiu Petre și am văzut antrenamentul lor live. A fost un antrenament foarte tare, unu la unu și doi la doi. Era greu să mai antrenezi titularii dacă ar fi jucat din trei în trei zile.

Radunovic a venit de la Belgrad, e bine și s-a antrenat bine. Tamm în schimb nu e bine, are dureri și a ieșit azi din antrenament.

ADVERTISEMENT

E cu semnul întrebării pentru meciul de la Ploiești. Radunovic a revenit exact ca Edjouma”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

MM Stoica nu a comentat mesajul lui Helmut Duckadam

MM Stoica a fost întrebat despre mesajul dur postat de Helmut Duckadam la finalul meciului cu Silkeborg, însă nu a vrut să comenteze rândurile scrise de „Eroul de la Sevilla”.

ADVERTISEMENT

„Dacă ar fi avut unde să scrie după dubla cu Montpellier, ar fi scris la fel. Eu la Duckadam nu pot să comentez, în rest pot comenta la oameni care nu au nicio treabă cu noi sau cu fotbalul, dar își dau cu părerea”, a mai spus MM Stoica.

„Eu am fost unul dintre puținii care am susținut că FCSB este Steaua. De azi, o spun cu regret, că Steaua NU MAI EXISTĂ!

ADVERTISEMENT

Cei care conduc azi FCSB și CSA și-au bătut joc de toată istoria acestei echipe de fotbal!”, a fost mesajul postat pe Facebook de Helmut Duckadam.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „ sub 2,5 goluri” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT