Sport

Probleme pentru Edi Iordănescu la meciul cu Bosnia. Marius Marin e suspendat pentru cumul de galbene

Mijlocașul Marius Marin va fi suspendat la meciul cu Bosnia după ce a primit al doilea cartonaș din Nations League în partida cu Finlanda.
24.09.2022 | 01:22
Probleme pentru Edi Iordanescu la meciul cu Bosnia Marius Marin e suspendat pentru cumul de galbene
Marius Marin va fi suspendat la meciul cu Bosnia din ultima etapă a Nations League. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Remiza cu Finlanda de la Helsinki i-a adus o problemă în plus selecționerului României, Edi Iordănescu, pentru ultimul joc din Liga B a Nations League împotriva reprezentativei Bosniei și Herțegovina.

Marius Marin, suspendat la meciul cu Bosnia pentru cumul de galbene

Astfel, tricolorii nu se vor putea baza pe mijlocașul Marius Marin, care este suspendat pentru partida de luni seara din Giulești după ce a fost avertizat în repriza secundă cu Finlanda.

ADVERTISEMENT

Jucătorul în vârstă de 24 de ani de la Pisa a primit un cartonaș galben în minutul 65 din partea arbitrului spaniol Carlos Del Cerro Grande.

Acesta l-a oprit neregulamentar pe Benjamin Kallman, intrat cu doar opt minute mai devreme pe teren în locul lui Fredrik Jensen.

ADVERTISEMENT

Burcă va reveni după suspendare la meciul cu Bosnia

Cu toate că a luat acest galben, Marius Marin a fost singurul jucător din linia de mijloc și din compartimentul ofensiv al naționalei menținut pe gazon de Iordănescu junior până la finalul întâlnirii.

Mijlocașul celor de la Pisa mai avea un avertisment încasat în etapa trecută din Nations League, la meciul pierdut cu 3-0 în fața Muntenegrului la jumătatea lunii iunie și nu va putea juca împotriva Bosniei.

ADVERTISEMENT

Totuși, există și o veste bună pentru selecționerul României, Edi Iordănescu. Suspendat în duelul cu Finlanda, fundașul lui CFR Cluj, Andrei Burcă, va reveni pe gazon la confruntarea cu Bosnia și Herțegovina.

Burcă a luat tot două galbene în meciuri consecutive

Jucătorul în vârstă de 29 de ani primise două cartonașe galbene în decurs de șapte zile: la meciul tur de la Zenica, pierdut cu 1-0, și în confruntarea cu Muntenegru din Giulești, când România a pierdut la un scor de neprezentare, 0-3.

ADVERTISEMENT

Partida tricolorilor împotriva reprezentativei Bosniei și Herțegovina se va disputa luni seara, în Giulești, de la ora 21:45.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,30 este cota pentru “1 solist” la meciul România – Bosnia & Herțegovina. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT