Fotbal international

Probleme pentru Franța înainte de marea finală de Campionat Mondial cu Argentina! Încă un jucător important s-a îmbolnăvit

După ce Didier Deschamps i-a pierdut pe Adrien Rabiot și Dayot Upamecano din cauza unei răceli puternice, iar după meciul cu Maroc, un alt jucător întâmpină aceleași probleme.
15.12.2022 | 15:01
Probleme pentru Franta inainte de marea finala de Campionat Mondial cu Argentina Inca un jucator important sa imbolnavit
3 jucători ai lui Didier Deschamps acuză răceli puternice. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Franța e aproape să devină singura echipă care a reușit să își apere titlul mondial, însă Didier Deschamps are emoții mari înainte de marea finală cu Argentina.

Un virus face ravagii la naționala Franței. Nu mai puțin de 3 jucători au probleme înainte de finala Campionatului Mondial cu Argentina

L’Équipe anunța că Dayot Upamecano și Adrien Rabiot nu vor putea evolua în semifinala Campionatului Mondial din Qatar din cauza unei răceli puternice. Se pare că este vorba despre „virusul cămilei”, a dezvăluit Didier Deschamps.

ADVERTISEMENT


Selecționerul Franței explica faptul că și Kingsley Coman are aceleași simptome și poate avea aceeași soartă la meciul cu Argentina.

Staff-ul „Cocoșului Galic” se teme ca aceste probleme medicale să nu se transforme într-o adevărată „molimă” și să se răspândească în tot lotul, chiar înaintea celui mai important meci: finala Campionatului Mondial.

ADVERTISEMENT

Kingsley Coman a fost rezervă neutilizată în meciul cu Maroc

De altfel, Kingsley Coman nu a jucat niciun minut în semifinala cu Maroc, deși a jucat în precendentele cinci meciuri cu Australia, Danemarca, Tunisia, Polonia, Anglia și Maroc.

De cealaltă parte, Adrien Rabiot și Dayot Upamecano nu au fost nici măcar pe bancă la această partidă și au fost înlocuiți cu Youssouf Fofana și Ibrahima Konate.

ADVERTISEMENT

Staff-ul medical al „Cocoșului Galic” mai are la dispoziție circa trei zile pentru a-i pune pe picioare pe cei trei jucători.

Franța, lovită de „blestemul” jucătorilor accidentați

Francezii au un lot decimat la Campionatul Mondial și cu toate acestea au reușit să ajungă fără emoții în finală. Didier Deschamps a pierdut o întreagă echipă, în frunte cu Balonul de Aur, Karim Benzema, care ar putea reveni la națională chiar în finală.

ADVERTISEMENT

Ghinioanele s-au ținut lanț de echipa lui Didier Deschamps, care are infirmieria plină: N’golo Kante (14 octombrie), Mike Maignan (21 octombrie), Paul Pogba (31 octombrie), Presnel Kimpembe (14 noiembrie), Christopher Nkunku (16 noiembrie), Karim Benzema (19 noiembrie), Lucas Hernandez (23 noiembrie).

Pe lista indisponibililor se mai înscriu și Lucas Digne sau Boubacar Kamara, care ar fi putut fi și ei convocați pentru turneul final.

Marea finală de la Campionatul Mondial din Qatar va avea loc duminică, 18 decembrie, ora 17:00.

ADVERTISEMENT
Tags: