Sport

Probleme pentru Ionuț Radu înainte de Israel – România. Ce șanse sunt să vină la lot și cine l-ar înlocui. Exclusiv

Ionuț Radu are probleme înainte de Israel - România. Portarul lui Bournemouth nu a prins lotul în ultima etapă din cauza unor probleme medicale, iar staff-ul naționalei e în alertă
12.11.2023 | 14:39
Probleme pentru Ionut Radu inainte de Israel  Romania Ce sanse sunt sa vina la lot si cine lar inlocui Exclusiv
Ionuț Radu are probleme medicale, dar sunt șanse foarte mari să ajungă la lot pentru meciurile României cu Israel și Elveția. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ionuț Radu nu a fost în lot în victoria lui Bournemouth în fața celor de la Newcastle, scor 2-0. Portarul în vârstă de 26 de ani s-a simțit rău, iar locul său în echipă a fost luat de către brazilianul Neto. FANATIK.RO vă prezintă în exclusivitate ultimele informații referitoare la starea de sănătate a lui Ionuț Radu și șansele ca acesta să ajungă la lot pentru meciurile decisive cu Israel și Elveția.

Ionuț Radu, șanse de 90% să fie apt pentru Israel și Elveția

Edi Iordănescu se va putea baza în proporție de 90% pe Ionuț Radu pentru meciurile cu Israel și Elveția. Radu se află în contact permanent cu staff-ul naționalei și sunt șanse mari ca acesta să onoreze convocarea la prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

România are o variantă de rezervă în cazul în care Ionuț Radu nu va fi apt de joc. Edi Iordănescu va apela la serviciile lui Ștefan Târnovanu. Portarul FCSB-ului a evoluat în toate partidele din acest sezon pentru echipa condusă de către Gigi Becali.

Ștefan Târnovanu a primit 15 goluri în acest sezon și are o medie de un gol încasat pe meci. Târnovanu se luptă alături de FCSB pentru fotoliul de lider al SuperLigii. Rapid, echipa lui Horațiu Moldovan, și CFR Cluj sunt rivalele la titlu.

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu a debutat în Premier League în acest sezon.

Ionuț Radu a debutat în acest sezon în Premier League și a devenit al 15-lea român care a reușit să bifeze minute în cel mai puternic campionat al planetei. Dan Petrescu conduce topul conaționalilor cu cele mai multe partide în prima ligă engleză, 215 prezențe.

În cazul lui Ionuț Radu, acesta a prins doar 3 partide în tricoul lui Bournemouth. Radu a bifat o victorie contra lui Burnley și două înfrângeri, cu Liverpool și Manchester City. În duelul cu City, Rady a primit nu mai puțin de 6 goluri într-un meci încheiat cu scorul de 6-1 pentru trupa lui Guardiola.

ADVERTISEMENT

“A fost o decizie grea în privința alegerii portarului. Săptămâna aceasta, toți cei trei portari s-au antrenat mai bine. Și-au dorit foarte mult și știau că va fi o decizie foarte grea pentru mine.

Radu nu a fost foarte bine, s-a simțit rău. Cred că avem trei portari buni și nu înseamnă că etapa viitoare va fi la fel. Toți trebuie să continue la fel și voi lua cea mai bună decizie pe care o considerăm. Competiția îi face pe toți mai buni”, a declarat Andoni Iraola, antrenorul celor de la Bournemouth.

ADVERTISEMENT

Victoria obținută de Bournemouth contra celor de la Newcastle a venit ca o gură de aer pentru echipa lui Ionuț Radu. Bournemouth a reușit doar două succese și trei egaluri în acest sezon și se luptă pentru evitarea retrogradării. Rezultatul este cu atât mai surprinzător în condițiile în care Newcastle are ca obiectiv ocuparea unui loc de Champions League.

ADVERTISEMENT