Life

Probleme pentru o concurentă de la Mireasa. Vestea ce i-a îngrijorat pe fanii emisiunii de la Antena 1

Cu o săptămână înainte de marea finală, la emisiunea ”Mireasa” au apărut probleme pentru una dintre concurente. Vestea i-a îngrijorat pe fanii competiției.
11.12.2021 | 15:34
Probleme pentru o concurenta de la Mireasa Vestea ce ia ingrijorat pe fanii emisiunii de la Antena 1
ADVERTISEMENT

În ultima gală a emisiunii ”Mireasa” de la Antena 1 a avut loc un moment ce a stârnit îngrijorare. Una dintre concurente, Ana Punga, a fost dusă la spital.

Anunțul a fost făcut de prezentatoarea Simone Gherghe, care a dezvăluit că încă de la primele ore ale dimineții de sâmbătă, Ana a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar din Capitală.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe: ”Ana acuză dureri în partea dreaptă”

Ana a acuzat dureri insuportabile în partea dreaptă, iar staff-ul competiției a luat decizia de a o duce pe tânără la o unitate medicală, pentru a vedea cu exactitate ce problemă are și a primi îngrijirile necesare.

”Acuză niște dureri în partea dreaptă, așa că echipa a luat decizia de-a fi consultată de către medici”, a anunțat Simona Gherghe la începutul galei din 11 decembrie, de la Mireasa, scrie A1.ro

ADVERTISEMENT

Părinții concurentei au fost anunțați despre ceea ce i s-a întâmplat fiicei lor, iar acum se așteaptă vești despre cum mai decurge starea Anei.

”În prezent primește îngrijiri de specialitate și vom reveni cu informații despre starea ei. Părinții ei au fost anunțați.

ADVERTISEMENT

E o situație cu totul și cu totul excepțională”, a mai completat prezentatoarea. De altfel, dacă Ana nu va fi externată la timp ar putea rata finala de săptămâna viitoare.

Care este premiul cel mare al emisiunii ”Mireasa”

Ana formează un cuplu cu Alexandru Brebenoiu la Mireasa. Încă de la începutul competiției se declara dornică de a-și găsi un partener și să meargă în fața altarului cu acesta.

ADVERTISEMENT

”Numele meu este Ana, am 26 de ani, locuiesc în București și sunt asistent vânzări. Mă consider o persoană carismatică și optimistă, îmi place moda, îmi plac bijuteriile și viața colorată cu verde pentru că verdele înseamnă speranță.

Sunt pregătită pentru pasul cel mare și vârsta cam cere lucrul acesta. Partenerul meu îmi doresc să fie sigur pe el și să aibă curajul să ne cunoaștem și să formăm ceva frumos”,  spunea Ana Maria Punga la începutul competiției.

Toți participanții se luptă pentru o sumă de  40.000 de euro. Emisiunea poate fi urmărită zilnic, de luni până vineri, de la 14:00. Săptămâna viitoare, sâmbătă, de la 13:45 va avea loc finala. Ultimul sezon a fost câștigat de cuplul Liviu și Maria.

ADVERTISEMENT