Life

Probleme pentru Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru. Ce au pățit cei doi în vacanța de vis din Tenerife

Vacanța de vis a lui Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-ar părea că nu a mers chiar atât de grozav, cel puțin nu în primele momente în care cei doi au ajuns acolo.
09.01.2023 | 22:26
Probleme pentru Vladimir Draghia si Alice Cavaleru Ce au patit cei doi in vacanta de vis din Tenerife
Ce au pățit Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru în Tenerife. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru sunt împreună de ani buni, iar anul acesta au decis să aleagă o destinație mai deosebită.

Ce au pățit Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru în Tenerife

Cuplul a plecat alături de fetița lor în Tenerife, însă se pare că nu au luat în calcul anumite aspecte în momentul în care au ales locația.

ADVERTISEMENT

Mai exact, se pare că în Tenerife este mai aglomerat decât cei doi soți s-ar fi așteptat. Se formează cozi infernale la taxi, iar actorul și-a dat seama că singura cale de scăpare este să închirieze o mașină pentru a putea vedea insula.

Totodată, Vladimir Drăghia se arăta revoltat și de faptul că aplicația pentru autobuz din Tenerife nu funcționează, lucru care le-a cam dat peste cap planurile celor doi.

ADVERTISEMENT

”Asta e coada de la taxi. Se pare că dacă vrei să faci lucruri pe aici, trebuie neapărat să închiriezi mașină.

Am încercat cu autobuzul, dar aplicația lor nu funcționează și durează totul foarte mult. Se găsesc mașini de la 40 de euro pe zi”, le-a spus Vladimir Drăghia, fanilor săi, pe care îi ține la curent cu întreaga sa activitate.

ADVERTISEMENT

Momente de panică pentru Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia

Amintim faptul că Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au devenit părinți pentru a doua oară în urmă cu doar trei luni de zile și a fost nevoie de timp pentru ca cei doi să se acomodeze cu ideea.

De asemenea, eu existat și momente de panică peste care cuplul a fost nevoit să treacă. Spre exemplu, la doar două săptămâni după ce fiica lor s-a născut, aceștia au avut parte de perioade dureroase.

ADVERTISEMENT

De abia după ceva timp, Alice Cavaleru le-a recunoscut fanilor săi că viața de mamă nu este chiar atât de ușoară pe cât pare din imagini, fără a da însă prea multe detalii.

Pe de altă parte, ea a precizat că a fost vorba despre ”lucruri groaznice”. 

”Viața de mamă e cu bune și rele. Viața mea cu Alegra a fost cu bune și cu rele încă de când s-a născut, dar partea mai puțin plăcută am prefera s-o țin doar pentru noi la momentul respectiv.

Acum simt că pot împărtăși cu voi lucrurile groaznice prin care tocmai am trecut”, povestea soția lui Vladimir Drăghia.

ADVERTISEMENT
Tags: