Sport

Noi probleme ale proiectului DDB! Doi lideri importanți nu mai fac parte din program

Programul DDB continuă să aibă probleme serioase, iar, acum, doi lideri ai proiectului au părăsit proiectul, anunțul fiind făcut de Steliano Filip.
21.01.2022 | 20:58
Noi probleme ale proiectului DDB Doi lideri importanti nu mai fac parte din program
Noi probleme ale proiectului DDB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fundașul lui Dinamo a anunțat că Alexandru Anghel și Nicu Tararache, care până acum însemnau două nume importante în proiectul DDB, nu mai fac parte din el.

Ambii sunt supărați după demiterea lui Mircea Rednic, decizie luată fără consultarea DDB-ului, ceea ce i-a supărat pe fanii cotizanți ai „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Doi lideri importanți nu mai fac parte din proiect

Steliano Filip, fundașul exilat de la Dinamo, a făcut anunțul că Nicu Tararache și Alexandru Anghel nu mai fac parte din programul DDB, deși ei erau unii dintre oamenii importanți implicați în proiect.

„Eu am primit chiar și o primă de instalare în momentul în care am semnat cu Dinamo. Cei care m-au vrut atunci au fost Alex Anghel, Tararache și Elias Bucurică. 

ADVERTISEMENT

În momentul de față, Alexandru Anghel și Tararache nu mai sunt în PCH. Elias este, dar cred că n-am mai vorbit cu el de trei luni de zile”, a spus Steliano Filip, la TV DigiSport.

Steliano Filip nu mai vrea să audă de Dinamo

Steliano Filip a vorbit și despre situația lui la Dinamo și a spus că nu mai vrea să continue sub nicio formă, fiind speriat de amenințările primite din partea fanilor nemulțumiți:

ADVERTISEMENT

Situația în momentul de față e mai complicată, nu sunt lăsat să plec, eu mi-am spus dorința și îi mulțumesc lui mister pentru că m-a înțeles. Nu e vorba despre orgoliu, efectiv nu mai pot continua la Dinamo.

Am primit multe mesaje și telefoane, am fost amenințat de unii suporteri… că știu unde locuiesc, că o să mă urmărească, că o să văd ce o să pățesc, tot felul de amenințări.

ADVERTISEMENT

Am crezut că voi fi înțeles de conducere, pentru că atunci când am fost tras pe linie moartă, conducerea mi-a spus că mă pot duce la reziliere. Atunci, bineînțeles că am fost contactat de unele persoane dacă vreau să mă duc în Ungaria”.

„Le-am transmis că mă pot duce liber de contract, am așteptat, am încercat să revin și să fiu lângă echipă, dar nu se mai poate, nu mai pot.

M-am dus la antrenamente, am avut o discuție cu mister și nu mai pot, am fost înțeles, dar nu pot pleca”, a mai spus Steliano Filip.

ADVERTISEMENT
Tags: