Life

Probleme serioase pentru Alina Vidican! Afacerea din Miami e istorie

Alina Vidican pare să aibă probleme serioase când vine vorba de afacerea de care avea grijă în Miami, restaurantul ”moștenit” de la Cristi Borcea.
20.05.2021 | 15:10
Probleme serioase pentru Alina Vidican Afacerea din Miami e istorie
Alina Vidican are logodnic, dar a ramas fara afacerea din Miami Sursa foto: Facebook, Foto montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ultima perioadă nu este doar ”lapte și miere” pentru Alina Vidican, logodită de curând, ci a însemnat și un pas înapoi când vine vorba de afaceri.

Alina Vidican a rămas fără afacerea de la Miami?

Relația pe care o are la Miami cu milionarul american, Claude, pare să fie una care îi ocupă tot timpul fostei soții a lui Cristi Borcea, Alina Vidican. Din acest motiv, pare-se, românca a decis să facă un pas înapoi când a venit vorba de afacerile din SUA de care avea grijă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, susțin sursele FANATIK, restaurantul pe care Alina Vidican îl conducea la Miami și care îi fusese lăsat în grijă după divorț, are acum o nouă echipă de management, iar fosta soție a lui Cristi Borcea nu mai este implicată deloc în conducerea lui.

Conform surselor noastre, motivele sunt legate de relația pe care Alina Vidican o are cu milionarul american, timișoreanca preferând să se implice mai mult în viitorul logodnei sale.

ADVERTISEMENT

Alina Vidican se mai ocupă doar de copii și de logodnicul ei

Alina Vidican, susțin sursele FANATIK, a decis să se mai implice în doar două chestiuni. Mai exact, creșterea și educarea celor doi copii pe care îi are cu Cristi Borcea, și dezvoltarea relației pe care o are cu milionarul american Claude, cel cu care se va căsători.

De altfel, mai precizează sursele noastre, Alina Vidican îl însoțește pe Claude, milionarul american de origine braziliană, la toate cursele de mașini la care participă acesta, trăind la maximum fiecare viraj strâns făcut la viteze extreme.

ADVERTISEMENT
Alina Vidican si Claude
Alina Vidican si Claude, milionarul american, sunt pasionati de masini puternice Sursa foto: Facebook

Mai mult, se pare că Alina Vidican și-ar dori să se implice și în dezvoltarea firmei deținute de Claude, logodnicul ei, fosta soție a lui Cristi Borcea fiind decisă să îl ajute pe acesta să extindă salonul de mașini de lux pe care îl deține în Miami.

Alina Vidican, eliminată din afacerile din SUA

Dacă restaurantul din Miami de care avea grijă mergea binișor, se pare că Alina Vidican nu a avut prea mare succes când venea vorba de restul afacerilor pe care le avea în grijă în SUA. Acesta este și motivul, pare-se, pentru care Cristi Borcea a decis să lichideze afacerile din America.

ADVERTISEMENT

Evident, Alina Vidican nu are de ce să se plângă că ar fi dată uitării de omul de afaceri cu care a fost căsătorită, ea primind, lunar, o sumă uriașă pentru a se întreține pe ea și pe cei doi copii pe care îi are cu Cristi Borcea, suma vehiculată fiind undeva în jurul a 10.000 de euro.

În plus, Alina Vidican și copiii, acum și alături de logodnicul ei, locuiesc într-un apartament de lux care i-a fost dăruit tot de Cristi Borcea, în Miami, într-una dintre cele mai scumpe cartiere ale metropolei americane.

Alina Vidican și milionarul american sunt logodiți

Alina Vidican și Claude, milionarul american de origine braziliană, s-au logodit în urmă cu câteva săptămâni, eveniment anunțat în exclusivitate de FANATIK, după o relație care durează de câțiva ani deja. Cei doi par să fie extrem de fericiți împreună, pozând, deja, ca o adevărată familie, în compania copiilor, în apartamentul pe care Alina Vidican îl deține în Miami.

Mai mult chiar, logodna dintre Alina Vidican și milionarul american cu care se iubește a avut parte și de girul lui Cristi Borcea, acesta fiind de acord ca fosta lui soție să își refacă viața după divorțul lor din 2016.

ADVERTISEMENT