Life

Probleme uriașe pentru Banca Transilvania, ING, Raiffeisen, BCR, BRD. Milioane de clienți trebuie să știe. Ce bancă intră puternic în joc

Probleme uriașe pentru Banca Transilvania, ING, Raiffeisen, BCR, BRD. Milioane de clienți trebuie să știe ce bancă puternică intră în scenă.
29.09.2023 | 07:48
Probleme uriase pentru Banca Transilvania ING Raiffeisen BCR BRD Milioane de clienti trebuie sa stie Ce banca intra puternic in joc
Probleme uriașe pentru Banca Transilvania, ING, Raiffeisen, BCR, BRD. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Probleme uriașe pentru Banca Transilvania, ING, Raiffeisen, BCR și BRD. O bancă puternică intră în joc, iar toți clienții trebuie să știe următoarele detalii. S-ar părea că patru instituții bancare apreciate din România sunt deja eclipsate.

Probleme uriașe pentru Banca Transilvania, ING, Raiffeisen, BCR, BRD

Banca Transilvania, ING, Raiffeisen, BCR și BRD sunt unele dintre cele mai apreciate bănci din România. O mulțime de români au conturi bancare deschise aici, ori și-au făcut câte un credit.

ADVERTISEMENT

O bancă extrem de cunoscută însă, intră în joc. Iar aceasta s-ar putea să le aducă probleme mari celor de la Banca Transilvania, ING, Raiffeisen, BCR și BRD. Despre ce instituție este vorba?

Revolut se pregătește să intre pe zona creditelor ipotecare la nivel global. Menționăm faptul că în ultimii ani, numeroși tineri și-au deschis un cont la o astfel de bancă, având în vedere multitudinea de oportunități oferite.

ADVERTISEMENT

Transferurile de pe Revolut se realizează rapid, fără comisioane, spre deosebire de alte bănci. De asemenea, în interiorul aplicației, clienții pot beneficia de numeroase avantaje, dar și de promoții. Cei care invitau prieteni pe Revolut, spre exemplu, primeau și o sumă de bani.

Revolut vrea să intre pe zona creditelor ipotecare

Care sunt planurile Revolut acum și de ce riscă să aibă probleme mari Banca Transilvania, ING, Raiffeisen, BCR și BRD? Deja a început recrutarea unor experți care să ocupe funcția de manageri de produs (credit), dar și manageri de credite ipotecare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Revolut mai caută și manageri de conformitate, inginerii de software și managerii de produse tehnice. Banca le promite totodată viitorilor angajați un mediu de lucru dinamic.

În același timp, Revolut le reamintește celor interesați de modul în care această companie globală s-a dezvoltat. În doar 8 ani de zile, au fost atrași 30 de milioane de clienți. Tocmai din acest motiv, Banca Transilvania, ING, Raiffeisen, BCR și BRD, ar putea întâmpina ceva probleme.

ADVERTISEMENT

„La Revolut, oferim un mediu de lucru dinamic, unde se poate construi un parcurs profesional. Fiind o companie globală fintech care a ajuns la 30 de milioane de clienţi în doar 8 ani, suntem mereu în căutarea acelor talente care să contribuie la creştere şi inovaţie într-un mediu global.

Căutăm mereu profesionişti de top pentru a ne fi alături în proiecte care stimulează inovaţia fără limite şi creşterea personală. Echipa noastră din România contribuie la dezvoltarea de produse şi funcţii de suport în diferite domenii şi aşteptăm ca noi profesionişti competenţi şi experimentaţi să ni se alăture”, a anunțat Marta Gątarska, Employer Branding Manager la Revolut.

ADVERTISEMENT