Sport

CRAIOVA-STEAUA. Rădoi a schimbat jumătate de echipă pentru derby

UPDATE 15:45. Mirel Rădoi a decis cu două ore înainte de meci să mai renunţe la doi titulari obişnuiţi, după ce a fost nevoit să-i lase la Bucureşti, din motive modicale, pe Papp şi pe...
23.08.2015 | 14:45
CRAIOVASTEAUA Radoi a schimbat jumatate de echipa pentru derby
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:45. Mirel Rădoi a decis cu două ore înainte de meci să mai renunţe la doi titulari obişnuiţi, după ce a fost nevoit să-i lase la Bucureşti, din motive modicale, pe Papp şi pe Hamroun.

Sursele FANATIK.RO dezvăluie că nici Cojocaru, nici Tade nu vor intra din primul minut în partida de la Craiova.

ADVERTISEMENT

Iată echipa cu care Steaua va începe în Bănie:

Niţă – Rîpă, Varela, Toşca, Guilherme – Filip, Muniru – Popa, Stanciu, Chipciu – Tudorie.

Rezerve: Cojocaru – Tade, Breeveld, Alcenat, Neagu, Iancu, Enceanu.

Echipa trimisă de Cârţu: 

Bălgrădean – Achim, Acka, Dumitraş, Vătăjelu – Mateiu, Madson – Ivan, Zlatinski, Herghelegiu – Rocha

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

CRAIOVA-STEAUA. După o serie de rezultate deloc pe placul lui Gigi Becali, Mirel Rădoi speră ca echipa să îşi revină la partida de duminică, împotriva celor de la CSU Craiova.

Însă, problemele continuă să apară pentru tehnicianul Stelei. Acesta nu se poate baza la Craiova împotriva oltenilor pe cel mai bun 11 posibil, confruntîndu-se cu cîteva accidentări la echipă. Este un meci special pentru Mirel Rădoi, care joacă împotriva lui Sorin Cârţu, tehnicianul care l-a debutat ca jucător în prima divizie.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Prima intervenţie a lui Becali la vestiar: ”Ăştia-s BANII!” 

Hamroun şi Papp, indisponibili

CRAIOVA-STEAUA. Unul dintre absenţi este poate cel mai în formă fotbalist al Stelei, algerianul Jugurtha Hamroun. Aşa cum FANATIK.RO a anunţat imediat după partida cu Rosenborg, algerianul va lipsi o săptămână din cauza unei întinderi musculare. Jocul cu norvegienii a mai făcut o victimă, Paul Papp fiind şi el indisponibil pentru partida de duminică cu CSU Craiova.

Cei doi ziarişti care s-au autopropus lui Becali în locul lui Rădoi

Iniţial, oficialii Stelei sperau că îl pot recupera pe fostul vasluian, însă după mai multe investigaţii medicale s-a luat decizia de a nu forţa.

ADVERTISEMENT

CRAIOVA-STEAUA. Tahar, victima lui Becali

CRAIOVA-STEAUA. Lotul deplasat în Bănie nu îl va cuprinde nici pe Tahar, acesta fiind victima lui Gigi Becali, patronul fiind nemulţumit de evoluţia sa. “Am vorbit sa-i dăm drumul liber, să se ducă undeva să joace”, a fost mesajul clar al lui Becali pentru Rădoi. Tehnicianul s-a conformat, iar Tahar a rămas în afara lotului.

Gigi TAIE toate salariile! Nu scapă nimeni. Nici Argăseală!

Varela îşi reia locul

CRAIOVA-STEAUA. Vestea bună pentru Rădoi este revenirea în centrul defensivei a căpitanului Varela, după ce tehnicianul nu s-a putut baza pe serviciile sale împotriva celor de la Rosenborg din pricina unei suspendări.

ADVERTISEMENT

EXCLUSIV FANATIK. Miliardarul care ar putea cumpăra Steaua

Absenţa fundaşului s-a văzut la eşecul din Liga Europa , defensiva roş-albaştrilor fiind depăşită extrem de uşor, mai ales în repriza secundă.

Echipa probabilă a Stelei:

Cojocaru – Alcenat, Varela, Toşca, Guilherme – Muniru, Filip – Popa, Stanciu, Chipciu – Iancu.

Echipa probabilă a Craiovei:

Bălgrădean – Achim, Acka, Dumitraş, Vătăjelu – Mateiu, Madson – Herghelegiu, Zlatinschi, Rocha – Bawab.

ADVERTISEMENT