Sport

FANATIK EXCLUSIV. Miliardarul misterios care ar putea lua Steaua

STEAUA. E mare furtună la Steaua! După ratarea grupelor şi în Liga Europa - minuni după 0-3 acasă "se întîmplă odată la trei, patru sute de ani", după cum spune Dumitru Dragomir -...
22.08.2015 | 00:03
FANATIK EXCLUSIV Miliardarul misterios care ar putea lua Steaua
ADVERTISEMENT

STEAUA. E mare furtună la Steaua! După ratarea grupelor şi în Liga Europa – minuni după 0-3 acasă “se întîmplă odată la trei, patru sute de ani”, după cum spune Dumitru Dragomir – vînzarea Stelei este din nou subiect de polemici. Fără banii din cupele europene, Gigi Becali este “bîntuit” de ideea de a vinde echipa. Sursele FANATIK.RO dezvăluie un cumpărător-surpriză, miliardarul care ar putea prelua Steaua. Numele lui este Viorel Cataramă.

STEAUA. După meciul cu ASA Tîrgu Mureş (1-1 pe Arena Naţională în etapa trecută) Gigi Becali era înconjurat la ieşirea din tribună de zeci de suporteri ai echipei sale, foarte nemulţumiţi de jocul favoriţilor. Aceştia i-au cerut, pe un ton ridicat, să renunţe la antrenorul Mirel Rădoi şi la o serie de jucători care nu mai dau randamentul dorit. Şi nu se jucase coşmarul de joi cu Rosenborg! Gigi Becali a avut atunci o reacţie surprinzătoare, le-a amintit contestatarilor cît a pătimit el de pe urma fotbalului şi le-a cerut să-i aducă un… cumpărător ca să scape de echipă!

ADVERTISEMENT

CONFLICT la graniţa Mcedoniei cu Grecia! S-au folosit GAZE LACRIMOGENE ŞI GLOANŢE DE CAUCIUC!

STEAUA. “Am făcut puşcărie din cauza fotbalului, am fost condamnat pe nedrept, au vrut să-mi distrugă familia, nici acum mama mea nu şi-a revenit din supărare, cum să mă mai enervez eu din cauza fotbalului?! Mi-au luat sigla, mi-au luat tabela, mi-au luat nocturna, păi ce mai vreţi, mă, să-mi mai ia?!”, a izbucnit patronul stelist.

FOTO DE LA INTALNIREA CU MILIARDARUL

ACCIDENT grav în Capitală! Doi tineri au fost LOVIŢI de un autoturism!

STEAUA. Şi a continuat dintr-odată mai calm, parcă “luminat” de o idee salvatoare: Ştiţi ceva? Nu îmi mai trebuie griji din fotbal! Vreau să vînd Steaua, aduceţi-mi cumpărător. Uite, anunţ public că eu, George Becali, vînd echipa celui care îmi oferă 20 de milioane de euro, hai, poate 15 milioane de euro. Dacă o vor cei de la Clubul Sportiv al Armatei, le fac o reducere, le-o dau cu 10 milioane de euro”.

ADVERTISEMENT

ATENŢIE! Traficul rutier, ÎNCHIS pe TRANSFĂGĂRĂŞAN!

STEAUA. Acum, după ratarea grupelor şi în Liga Europa, vînzarea Stelei revine pe tapet. Şi Dumitru Dragomir a pus ceva lemne pe foc, afirmînd că, dacă apare un cumpărător, el îl va convinge pe Gigi Becali să dea clubul pentru că altfel, spune fostul preşedinte LPF “Gigi se îmbolnăveşte cu Steaua asta de azi!”. Şi un potenţial cumpărător ar putea “sări”, aidoma iepurelui din proverb, exact de unde nu se aşteaptă nimeni.

UPDATE / VIOL ÎN VASLUI. CONTESTAŢIE privind ARESTUL! Ce au decis magistraţii

STEAUA. Gigi Becali nu pierde nici un meci de acasă al Stelei, chiar dacă în deplasări nu mai însoţeşte echipa. În acest sezon, a fost surprins de multe ori în compania unor oameni de afaceri, unii dintre ei cunoscuţi publicului larg, alţii mai puţin, dar toţi foarte bogaţi. În actualul context, în care se tot vehiculează vînzarea Stelei după dezastrul financiar provocat de ratarea grupelor europene, acest lucru devine interesant şi poate da naştere unor speculaţii.

ADVERTISEMENT

Decizie de ULTIMĂ ORĂ! Coreea de Nord, în „STARE DE RĂZBOI”

STEAUA. Două persoane apar tot mai des la meciurile de pe Arena Naţională atunci cînd joacă Steaua: Viorel Cataramă, care a văzut meciul cu ASA Tîrgu Mureş chiar de lîngă Gigi Becali, şi sirianul Imad Kassas. Cataramă este prieten cu Viorel Păunescu şi în trecut a investit la Steaua. În 2002 chiar a fost inclus în Adunarea Generală a FC Steaua, alături de Fatih Taher.

LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat!

STEAUA. În schimb, Imad Kassas e mai puţin cunoscut publicului larg, dar e ştiut bine de mediul de afaceri din România. Absolvent al Facultăţii de Medicină “Carol Davila” din Bucureşti, promoţia 1982, Kassas are echipa de fotbal Metaloglobus din Liga 3, după ce în 2000 a intrat în posesia fostei fabrici cu acelaşi nume.

ADVERTISEMENT

Poliţistul luat pe capotă INTENŢIONAT de un şofer turc băut A MURIT!

STEAUA. Sirianul Imad Kassas este foarte bun prieten şi cu Teia Sponte, un fost apropiat al lui Gigi Becali, care, însă, nu s-a mai afişat decît rar alături de finanţatorul stelist după ce relaţiile dintre cei doi machedoni s-ar fi răcit. Aceasta din cauza părerilor diferite în privinţa revenirii lui Laurenţiu Reghecampf în primăvară, cînd Steaua, cu Costel Gâlcă, pierdea meci după meci şi era gata, gata să piardă şi campionatul.

„Îl cunosc foarte bine pe Viorel Cataramă. Este destul de nebun să se bage în fotbal cu toate riscurile actuale, cînd toţi investitorii merg la puşcărie. Dar ar trebui să ştie că în 2000, cînd a fost cu Viorel Păunescu, erau alte vremuri” – Dumitru Dragomir

ADVERTISEMENT