Life

Producătorii America Express, planuri mari pentru noul sezon. Ce vedetă vor să aducă

Producătorii America Express au planuri mari pentru noul sezon. Vor să aducă o vedetă foarte apreciată din România. Despre cine este vorba.
12.04.2023 | 18:08
Producatorii America Express planuri mari pentru noul sezon Ce vedeta vor sa aduca
Producătorii America Express, planuri mari pentru noul sezon. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Producătorii reality show-ului America Express au planuri mari pentru următorul sezon și vor să aducă o vedetă foarte cunoscută din România. Sunt mulți telespectatori cărora le-ar plăcea să o vadă în emisiune.

Producătorii America Express au planuri mari pentru noul sezon și vor să aducă o vedetă cunoscută

Producătorii America Express au planuri mari pentru următorul sezon. După ce nume celebre din România au fost în sezonul care tocmai s-a terminat, printre care Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Cătălin Scărlătescu, noi nume foarte apreciate ar putea fi văzute în reality show-ul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Mona Segall și Robert Lionte, producătorii emisiunii, au oferit un interviu în cadrul podcast-ului găzduit de Mihai Morar pe YouTube. Cei doi au declarat că și-ar dori foarte mult să aducă una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România în emisiune, și anume Delia, care să vină împreună cu soțul ei sau cu un alt membru al familiei.

“Delia cu soțul… Și până la urmă, Delia cu oricine. Sau cu sora, și cu mama, dar nu am reușit până acum. E foarte greu pentru un artist ca Delia să plece două luni. Asta e problema.

ADVERTISEMENT

Se întâmplă că noi nu știm exact perioada în care o să putem mergem, de la an la an, ca să spunem cu trei ani înainte: Rezervă-ți aceste două luni”, a declarat Mona Segall în cadrul podcast-ului Fain & Simplu.

Ce spune Delia despre posibilitatea de a merge la America Express

În urmă cu ceva timp, Delia a recunoscut că i-ar plăcea să meargă la America Express, dar numai cu soțul ei. Din păcate, Răzvan Munteanu nu poate sta două luni fără device-uri, fiind mereu conectat la tehnologie. Jurata de la iUmor nu dorește să participe la emisiune alături de sora ei sau de o prietenă.

ADVERTISEMENT

“Eu vreau mă să merg, dar e foarte important cu cine mergi. Eu vreau să merg doar cu Răzvan (n.r. soțul ei), doar cu el, pentru că numai în el am încredere. Dar el nu poate să se rupă de telefon, tabletă și mailuri. Nu merg decât dacă merg cu el, altfel nu”, a spus Delia acum ceva timp, pentru impact.ro

De asemenea, Delia a mărturisit că a fost oripilată de anumite episoade Asia Express. Au fost anumite secvențe în care concurenții se spălau unii pe alții, iar artista nu ar suporta să fie filmată într-un asemenea fel, după cum a precizat în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT

Delia este foarte pasionată de călătorii și aventuri, așa că participarea la America Express i-ar plăcea foarte mult. Vedetei îi place mai ales să urce pe munte și să viziteze locuri retrase, după cum se vede și în imaginile postate în mediul online.

ADVERTISEMENT