Life

Produsul cu reducere pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 13 mai 2023. Apare în toate magazinele, însă românii îl cumpără imediat

Lidl bagă la raft un super produs cu reducere. Poate fi găsit de sâmbătă, 13 mai 2023, iar prețul e cu adevărat unul deosebit.
12.05.2023 | 17:00
Produsul cu reducere pe care Lidl il baga la raft de sambata 13 mai 2023 Apare in toate magazinele insa romanii il cumpara imediat
Produsul cu reducere pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 13 mai 2023. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidl vine cu noi oferte de sâmbătă, 13 mai. Retailerul are un produs cu reducere pe care mulți români îl așteptau. Acesta poate fi achiziționat în weekend din orice magazin din țară și s-ar putea ca mulți să se înghesuie pentru el.

Produsul cu reducere pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 13 mai 2023

Lidl vine constant cu noutăți pentru clienții săi. Retailerul publică săptămânal noi cataloage, cu noi produse, dar și oferte. De asemenea, prețurile sunt cât se poate de tentante. De la legume, fructe, până la alimente, dar și diferite produse pentru casă ori pentru familie.

ADVERTISEMENT

Un produs mult așteptat care intră la raft de sâmbătă, 13 mai, la Lidl este celebrul hamburger. Clienții care ajung în magazine în acest weekend pot achiziționa hamburgeri, chiftele cu carne de pui la un preț redus cu 40%.

200 de grame din acest produs costă doar 2,99 lei, redus de la 4,99. Produsul este unul refrigerat și clienții spun că are un gust foarte bun. Astfel, cei care vor să se bucure de un hamburger delicios în weekend, au de unde să aleagă.

ADVERTISEMENT

O altă ofertă de la Lidl care nu merită ratată este cea pentru pulpele de pui întregi. Prețul pentru 100 de grame este de doar 0,89 lei. Vorbim despre o reducere de 21%, iar carnea va fi perfectă pentru un grătar. Evident, alături de un hamburger de ce nu.

Ce produse găsești în Super Weekend

Din oferta retailerului în Super Weekend mai avem și apa tonică de la Schweppes. O sticlă de 1,5 litri poate fi achiziționată pentru doar 5,99 lei. Stocurile sunt în limitate pentru acest produs, deci doar anumiți clienți norocoși se pot bucura de el.

ADVERTISEMENT

Lidl mai are la ofertă și zmeură. Prețul pentru o caserolă de 125 de grame a fost redus cu 38%. Clienții care se grăbesc deci, o pot achiziționa deci pentru doar 7,99 lei, în loc de 12,99 prețul anterior de la raft, conform ofertei retailerului.

Iar pentru iubitorii de animale, retailerul are de asemenea un preț imbatabil. Hrana umedă completă pentru câini Orlando de 415 grame e și ea la reducere. O cutie costă doar 2,99, prețul fiind redus cu 45%, după cum se observă în catalogul Lidl pentru weekend. 

ADVERTISEMENT

Toate aceste oferte sunt valabile de sâmbătă, 13 mai până duminică, 14 mai. Astfel, clienții au doar câteva zile la dispoziție pentru a se bucura de ele. De luni însă, retailerul vine cu alte oferte, care s-ar putea să fie de asemenea destul de tentante.

Nu uitați, sâmbătă, 13 mai 2023, Lidl își surprinde din nou clienții cu o ofertă specială la raft. Produsul săptămânii este un aliment preferat de români, la preț redus. Raftul cu produse reduse Lidl este mereu o atracție pentru cumpărători, iar acum aceștia au ocazia să economisească și mai mult la cumpărături.

Catalogul Lidl este mereu plin de noutăți și de produse de calitate, iar produsele marca proprie sunt apreciate de toată lumea. Lidl România își dorește să ofere clienților cumpărături la prețuri accesibile și produse de cea mai bună calitate, atât din producția locală, cât și din import.

Planurile retailerului pentru viitor includ extinderea gamei de produse românești și dezvoltarea pieței locale de comerț alimentar. Nu ratați această ofertă specială și profitați de prețurile avantajoase oferite de Lidl!

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din...
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din India a dezvăluit detalii neștiute
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de...
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de spionaj
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă....
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă. Mesajul dureros de pe patul de suferință
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”