News

Profesoara de fizică în vârstă de 22 de ani, umilită de directorul școlii. De ce a fost dată afară după doar o săptămână de muncă

O tânără profesoară este decisă să-şi caute dreptatea şi să primească despăgubiri de la conducerea şcolii, după ce a fost concediată.
01.10.2023 | 15:20
Profesoara de fizica in varsta de 22 de ani umilita de directorul scolii De ce a fost data afara dupa doar o saptamana de munca
Ea e Anastasia, profesoara dată afară pentru poze indecente Foto: VK
ADVERTISEMENT

O tânără profesoară din Rusia, în vârstă de 22 de ani, Anastasia Şumilova, a fost dată afară la doar o săptămână de la începerea şcolii din cauza unui scandal apărut ca urmare a unor fotografii de modelling făcute înainte de a intra în învăţământ.

Profesoara a refuzat să-şi şteargă pozele

Femeia, din oraşul Işim (Regiunea Tiumen), face reclamă la narghilea, iart conducerea şcolii consideră că ţinuta sa este provocatoare. Tânăra consideră că a fost nedreptăţită de conducerea şcolii.

ADVERTISEMENT

Fotografiile Anastasiei au fost găsite online de un blogger, care le-a popularizat alături de textul “Elevii sunt încântaţi, părinţii sunt consternaţi”.

Conducerea şcolii a reacţionat imediat şi i-a oferit tinerei profesoare de fizică două variante: ori îşi şterge pozele de pe reţelele de socializare, ori îşi dă demisia.

ADVERTISEMENT

Considerând că nu a făcut nimic rău sau indecent, tânăra a ales să plece, însă nu fără scandal. Acum cere daune morale atât de la boggerul care a defăimat-o, cât şi de la directorul care a tratat-o incorect.

Aceasta este poza din cauza căreia a foost dată afară Anastasia
Aceasta este poza din cauza căreia a foost dată afară Anastasia

“Nu înțeleg de ce trebuie să-mi șterg trecutul. Directorul mi-a spus că școala nu are nevoie de modele. În plus, a fost încălcat Codul Muncii. Conform legii, angajatorul nu are dreptul să concedieze unilateral un angajat dacă are un copil în întreținere care nu a împlinit vârsta de trei ani.

ADVERTISEMENT

Copilul meu are doi ani. Oamenii înguști la minte încearcă să mă calce în picioare. Totul s-a prăbușit într-o singură zi din cauza fotografiilor mele, care, pe de altă parte, sunt frumoase, estetice”, spune Anastasia Şumilova.

În comentarii, oamenii au fost împărțiți în două tabere. Unii au condamnat-o pe profesoară pentru “dragostea ei pentru fotografiile explicite”. Alții, dimpotrivă, au apărat-o pe autoarea postării, spunând că viața personală a profesoarei este treaba ei.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, reacția conducerii Școlii Nr. 8 din Işim a fost imediată. Anastasia Şumilova a dezvăluit presei că a fost concediată, directorul reproşându-i că nici măcar femeii de serviciu nu-i este permis să se angajeze în astfel de ședințe foto sau să facă reclame în reviste la baruri cu narghilea.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României