Sport

Profeția lui Mitică Dragomir despre România la Euro 2024. „Asta putem maxim”. Cine ia titlul continental

Dumitru Dragomir a lansat o nouă profeție. Fostul președinte LPF o vede pe România ieșind din grupe, în timp ce titlul se va decide între Spania și Franța.
03.01.2024 | 18:38
Profetia lui Mitica Dragomir despre Romania la Euro 2024 Asta putem maxim Cine ia titlul continental
SE CALIFICA Romania din grupa de la EURO 2024 PROFETIA lui Mitica Dragomir. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România a reușit o calificare istorică la Euro 2024. Formația pregătită de Edi Iordănescu a terminat grupa pe primul loc. Ultimele două rezultate au fost decisive în obținerea performanței. “Tricolorii” au câștigat dubla de foc cu Israel și Elveția.

Dragomir, optimist înainte de Euro 2024

“Domne, avem cea mai ușoară grupă, dar nu putem, nu avem speranțe mari. Numai că, acum văd că vin câțiva fotbaliști tare de jos. S-ar putea ca Edi să își facă echipă bună. Drăgușin și Burcă”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

“Ai laterali, ai Manea, ai Bancu, îl ai și pe Manea și pe Rațiu. La portari, cum ai zis tu, îți pui în cap câți portari ai. Stai că a început și Drăgușin să joace, a început și Coman”, a punctat Horia Ivanovici.

Meciul care a decis soarta calificării a fost cel cu Israel. Jucat pe teren neutru în Ungaria, formația pregătită de Edi Iordănescu s-a impus cu 2-1 grație golurilor reușite de Pușcaș și Hagi. Partida a fost pe muchie de cuțit. Israel a deschis scorul repede prin Zahavi, însă nu a reușit să își mențină avantajul.

ADVERTISEMENT

Spania și Franța, favorite la marele trofeu

Duelul pentru locul 1 în grupă s-a purtat la București. Atât România cât și Elveția erau calificate la startul confruntării. Trupa lui Iordănescu a rezistat cu brio atacurilor în valuri ale oaspeților și a reușit să dea lovitura prin Alibec în minutul 50.

“Mai e și Olaru care dă gol meci de meci. Deci fii atent aici. Dacă știe cum să țină jucătorii în priză, s-ar putea chiar să ne calificăm, să ieșim din grupă. Maxim să ieșim din grupă”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

La turneul final, România își va desfășura meciurile în Grupa E, unde se va duela cu Belgia și Slovacia. Pe lângă cele două echipe, tricolorii se vor duela cu câștigătoarele barajelor dintre Bosnia – Ucraina și Israel – Islanda.

“Cine câștigă Campionatul European? Avem Franța, avem Anglia, avem Spania. Cam astea sunt echipele mari, dar știi cum e, nu poți să ignori Belgia care e o echipă de valoare. Italia la fel”, a întrebat Horia Ivanovici, moment în care Dumitru Dragomir a răspuns: Convingerea mea este că ori ia Spania, ori ia Franța”.

ADVERTISEMENT

„Maxprofețiile lui Mitică” sunt LIVE doar pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, de la ora 13:30. Emisiunea este ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook miercuri, de la 10:30.

Dragomir o vede pe Romania iesind din grupa

ADVERTISEMENT