Sport

Profețiile lui Mitică Dragomir pentru 2024 despre roboți în fotbal, șprițuri, mititei și manele

Dumitru Dragomir oferit un moment inedit în cadrul emisiunii "Maxprofețiile lui Mitică". Fostul președinte LPF a discutat despre roboți, șprițuri, mititei și manele.
01.01.2024 | 22:17
Profetiile lui Mitica Dragomir pentru 2024 despre roboti in fotbal sprituri mititei si manele
POVESTIRILE lui Mitica Dragomir, despre SPRIT, ROBOTI si MANELE cu Adi Minune si Vali Vijelie. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a adus în discuție posibilitatea existenței unui conflict între roboți și oameni. În ciuda faptului că acei roboți vor fi avansați, ei nu vor reuși să înlocuiască jucătorii de fotbal.

Dragomir nu vede cum ar putea roboții să joace fotbal

“Nu vom avea niciodată roboți care joacă fotbal. Nici în următorii 2000 de ani. Dar vom avea roboți care să ne facă cumpărături și care să ne împuște. Să ne extermine, o să vedeți. Nu o să trăiescu eu vremurile, dar așa va fi.

ADVERTISEMENT

Roboții noștri îi împușcă p-ăia cu roboții lor și invers. Șprițul până se curăță omenirea nu o să dispară. Șprițul, mititeii și manelele nu o să dispară niciodată. Uitați-vă ce e în cluburi”, a declarat Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir a vorbit deschis și despre preferințele sale muzicale, declarându-se un iubitor manelelor. Dumitru Dragomir, alături de Horia Ivanovici, consideră că nu există o petrecere reușită fără vocile inconfundabile a unor artiști precum Florin Salam sau Adrian Copilul Minune.

ADVERTISEMENT

Florin Salam și Adrian Copilul Minune, printre artiștii preferați ai lui Dragomir

“Mie îmi plac manelele. Băieți, fetelor, eu sunt cu manelele. Mor după Vali Vijelie, după toți. Știi cum îmi plac? Îmi place să aud și un concert frumos și pe Dida Drăgan, dar îmi plac manelele. Mai ales când te-ai încins la petrecere. Sunt unele de înnebunești.

Există manele de nu ai cum să nu dansezi, te urcă pe masă. Eu sunt cu manelele. Toate îmi plac, dar îmi plac și manelele. Sunt artiști, pe stilul lor și dovadă că toată lumea îi adoră și le cântă melodiile. Românii sunt ipocriți, toți dansează pe manele. Și la Monte Carlo pun manele”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Nu există petrecere fără manele. Și mie îmi plac manelele, pe onoarea mea. J’Ador îmi place, Salam, Copilul Minune, ăștia sunt artiști, la fel și Vijelie. Noi avem și muzica populară frumoasă rău de tot.

Nu există zi de la Dumnezeu să nu ascult muzică populară. Ascult și manele, ascult și muzică ușoară. Dar acum muzica ușoară a intrat pe mâna unor derbedei. Numai prostii, nu se poate așa ceva”, a completat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, de la 10:30, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Dragomir a discutat despre roboti si manele

 

ADVERTISEMENT