Sport

„Profețiile lui Mitică” pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB: „Se luptă și anul ăsta patru echipe și campionatul îl ia Dan Petrescu!”. Video exclusiv

Dumitru Dragomir (76 de ani), zis „Oracolul din Bălcești”, lovește din nou înainte de derby-ul CFR Cluj - FCSB. De ce n-ar putea niciodată Dan Petrescu să lucreze cu Gigi Becali.
05.02.2023 | 07:15
Profetiile lui Mitica pentru derbyul CFR Cluj  FCSB Se lupta si anul asta patru echipe si campionatul il ia Dan Petrescu Video exclusiv
CFR Cluj are 7 puncte în plus față de FCSB înainte de meciul direct. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut spectacol la noua emisiune FANATIK, „Profețiile lui Mitică”. „Oracolul din Bălcești” lovește și înainte de CFR Cluj – FCSB.

Încă o profeție a lui Dumitru Dragomir pentru CFR Cluj – FCSB: „Joc frumos sau urât, câștigă CFR-ul!”

VEZI VIDEO MAI JOS

Dumitru Dragomir a prefațat derby-ul de totul sau nimic dintre CFR Cluj și FCSB, însă e convins că partida va fi fără istoric: „Joc frumos sau joc urât, câștigă CFR-ul! De la începutul campionatului merg pe mâna CFR-ului! Poate să-i bată dar…”, a declarat fostul președinte al LPF, în exclusivitate pentru FANATIK, la emisiunea „Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

„Oracolul din Bălcești” a văzut deja în viitor și știe și noua campioană a României: „Se luptă și anul ăsta patru echipe și campionatul îl ia Dan Petrescu! Așa se întâmplă! Nimic nou sub soare…”.

De ce Dan Petrescu nu ar putea să lucreze niciodată cu Gigi Becali: „Este un dominator, domnule!”

Dumitru Dragomir e convins că Dan Petrescu nu va ajunge niciodată la FCSB: „Nu stătea Dan Petrescu nici o săptămână cu Gigi Becali la FCSB! Este un dominator, domnule! Trebuie să înțelegeți acest lucru!”.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, niciun antrenor nu poate răzbi cu Gigi Becali, nici măcar „Il Luce”: „În momentul în care te angajezi la el, ori ești slugă 100%, până la capăt și să nu-l trădezi! Cu jumătăți de măsură nu poți să lucrezi cu Gigi! Sunt caractere care nu pot să lucreze. 

Nici Mircea Lucescu! Și ăsta e orgolios. Păi cum? E genul de om cum sunt eu, Pițurcă, chiar Iordănescu ăl bătrân. N-ai cum să-i încaleci!”, a mai explicat fostul președinte al LPF.

ADVERTISEMENT

FCSB, Farul și Rapid, nicio șansă la titlu în SuperLiga: „După ce pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj, atunci mai vorbim!”

Deși lupta la titlu pare în continuare foarte deschisă, Dumitru Dragomir nu le dă nicio șansă contracandidatelor CFR-ului: „În toate situațiile din lume, indiferent de rezultate, la sfârșit iese campion de fiecare dată Dan Petrescu”.

Singura șansă pentru FCSB și celelalte echipe să câștige campionatul în SuperLiga ar fi ca „Bursucul” să plece din nou din Gruia: „După ce pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj, atunci mai vorbim!”, a concluzionat Dumitru Dragomir, în a doua ediție a emisiunii „Profețiile lui Mitică”. 

ADVERTISEMENT

CFR Cluj este lider în clasament cu 50 de puncte, două mai mult decât Farul, iar Dumitru Dragomir a anticipat victoria ardelenilor la Voluntari: „Nicio șansă să se încurce”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „GG” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT