News

Prognoza meteo joi, 18 aprilie. Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj: cer noros și ploi slabe

17.04.2019 | 16:26
Prognoza meteo joi 18 aprilie Vremea in Bucuresti Iasi Constanta sau Cluj cer noros si ploi slabe
ADVERTISEMENT

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis prognoza de joi, 18 aprilie 2019. Specialiștii meteo anunță o vreme caldă, poate mai caldă decât normalul acestei perioade. Cerul va fi temporar noros și trecător vor fi posibile și precipitații, însă unele slabe.

Prognoza meteo joi 18 aprilie

Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 21 de grade Celsius, iar minima va fi de 10…12 grade Celsius. În schimb, meteorologii nu văd lucrurile atât de bine. Temperaturile se înrăutățesc la munte, astfel că se scad brusc cu șase grade Celsius. De asemenea, nici aici oamenii nu scapă de precipitații. De altfel, cantitatea crește până la 1 litri/m², iar temperaturile se încadrează între 18 grade Celsius și 9 grade Celsius.

ADVERTISEMENT

Vremea în București

Prognoza meteo joi 18 aprilie: cer noros și ploi slabe
Prognoza meteo pentru cei care se află în București, 18 aprilie

Potrivit accuweather.com, joi, în București, cerul va fi noros. Precipitațiile își vor face apariția pe la orele prânzului. Maxima zilei va fi de 13 grade Celsius, minima de 6 grade Celsius, iar vântul va sufla cu o putere de 24 kilometri pe oră.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo joi 18 aprilie: cer noros și ploi slabe
Prognoza meteo, Constanța, 18 aprilie 2019

În Constanța, 18 aprilie, se anunță ploaie. Maxima zilei va fi de 10 grade Celsius, minima de 6 grade Celsius, iar ploile își vor face simțită prezența, având un procent de 80%. Vântul va sufla cu puterea de 29 kilometri pe oră, iar procentul de umiditate va fi de 80%.

ADVERTISEMENT

Vremea în Iași

Prognoza meteo joi 18 aprilie: cer noros și ploi slabe
Meto Iași, joi, 18 aprilie

Joi, 18 aprilie, se anunță un cer înnorat în Iași. Maxima zilei va fi de 16 grade Celsius, iar minima de 6 grade Celsius. Procentul de precipitații va fi de 20%, iar vântul va sufla cu o intensitate de 19 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo joi 18 aprilie: cer noros și ploi slabe
Meteo Cluj, joi, 18 aprilie 2019

În Cluj, joi, 18 aprilie, se anunță un cer înnorat. Maxima zilei va fi de 17 grade Celsius, minima de 4 grade Celsius, iar ploile nu își vor face simțită pretenția. Vântul va sufla cu o putere de 13 kilometri pe oră, iar procentul de umiditate va fi de 49%.

ADVERTISEMENT

Vremea în Brașov

Prognoza meteo joi 18 aprilie: cer noros și ploi slabe
Porgnoza Brașov, joi, 18 kilometri

În Brașov, joi, 18 aprilie, se anunță precipitații, procentul lor fiind de 80%. Maxima zilei va fi de 10 grade Celsius, minima de 3 grade Celsius, iar vântul va sufla cu o putere de 11 kilometri pe oră.