ADVERTISEMENT
News

Prognoza meteo pe o lună. Unde va ploua cel mai mult și când vin temperaturile de vară

Autor: Adrian Baciu | 12.06.2020 | 12:08
Prognoza meteo pe o lună. Unde va ploua cel mai mult și când vin temperaturile de vară
Prognoza meteo pe o lună. Unde va ploua cel mai mult și când vin temperaturile de vară. Foto: hepta.ro

Administrația Națională de Meteorologie a publicat, vineri, prognoza meteo pentru următoarea lună. Vremea se anunță a fi una schimbătoare, cu ploi importante în unele zone, dar și cu temperaturi de vară.

ADVERTISEMENT

Prognoza meteo pe o lună. Unde va ploua cel mai mult și când vin temperaturile de vară

Intervalul prognozat de ANM debutează cu temperaturi ceva mai scăzute decât cele normale pentru această dată. Ploile din debutul lunii nu se vor opri și vor continua la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15-22 iunie

Pentru săptămâna 15 – 22 iunie, ANM spune că valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sudice şi vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în toată ţara, dar mai ales în zonele montane.

ADVERTISEMENT

Prognoza meteo pentru săptămâna 22-29 iunie

Pentru săptămâna 22 – 29 iunie, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi uşor excedentare în regiunile nord-estice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Luna iulie debutează cu temperaturi normale perioadei

Luna lui cuptor debutează cu vești bune pentru cei pasionați de căldură și de deplasări în zonele turistice din țară. Meteorologii anunță că vom avea temperaturi specifice perioadei.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește cantitatea de precipitații, acestea vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 iunie-6 iulie

Pentru săptămâna 29 iunie – 6 iulie, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această săptămână, în toate regiunile.

ADVERTISEMENT

Prognoza meteo pentru săptămâna 6-13 iulie

Pentru săptămâna 6 – 13 iulie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile”, potrivit Mediafax.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!