Life

Program Survivor România 2022. În ce zile și la ce ore va fi difuzat celebrul show pe Pro TV

Program Survivor România 2022. Iată în ce zile și la ce ore va fi difuzat celebrul reality show pe Pro TV, care va avea premiera duminică, 16 ianuarie 2022.
10.01.2022 | 17:09
Program Survivor Romania 2022 In ce zile si la ce ore va fi difuzat celebrul show pe Pro TV
Program Survivor România 2022. În ce zile și la ce ore se va difuza emisiunea prezentată de Daniel Pavel. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Survivor România 2022 va avea premiera duminică, 16 ianuarie, la Pro TV. A apărut și programul de difuzare al celebrului reality show.

Daniel Pavel va prezenta emisiunea și în acest sezon. 24 de concurenți, dintre care 12 Faimoși și 12 Războinici, se vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare începutul celui de-al treilea sezon al show-ului. Printre concurenții din echipa roșie se numără Andreea Tonciu, CRBL și Laura Giurcanu.

Program Survivor România 2022. Când se va difuza show-ul mult așteptat

Emisiunea prezentată de Daniel Pavel va fi difuzată trei zile la rând de Pro TV. Sezonul al treilea Survivor România va avea premiera duminică, 16 ianuarie 2022, de la ora 20:00, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

De asemenea, show-ul va fi difuzat lunea și marțea, de la ora 20:30.

În decembrie au fost anunțați cei 12 Faimoși din acest sezon. Din echipa roșie fac parte Andreea Tonciu, CRBL, vloggerul TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niţă, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

CRBL a câștigat cel de-al doilea sezon Asia Express, alături de Oase, iar Otilia Bilionera, Emil Rengle și Elena Chiriac au fost concurente la Ferma. Aceasta din urmă a ajuns în finala Ferma 2020.

ADVERTISEMENT

În caz că te interesează să afli cine face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România sezonul 3, e vorba despre Elena Matei, fosta finalistă a sezonului 9 Chefi la Cuțite, dar și Blaze, fost concurent la show-ul matrimonial Mireasa, în primul rând

Liviu Mihalca, Relu Pănescu, Ionuţ Popa, Alex Delea, Ana Dobrovie, Angela Forero, Alexandru Nedelcu, Ştefania Ştefan, Alexandra Duli și Ramona Crăciunescu mai fac parte din echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, anunț despre noul sezon Survivor România

În decembrie, Daniel Pavel a vorbit pe larg despre treilea sezon Survivor România, afirmând că va fi unul inedit și este nerăbdător să vadă care sunt traseele din Republica Dominicană.

„Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat.

Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro.

La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi! Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV!”, a declarat Daniel Pavel despre emisiune. În paralel, însă, fanii s-au arătat revoltați cu privire la anumite decizii impuse de Pro TV pentru sezonul 3 din Survivor România.

ADVERTISEMENT