News

Program TV de Revelion 2021. Ce vedem la televizor pe Pro TV, Antena 1, Kanal D, TVR 1 și TVR 2

28.12.2020 | 19:00
Program TV de Revelion 2021 Ce vedem la televizor pe Pro TV Antena 1 Kanal D TVR 1 si TVR 2
ADVERTISEMENT

Posturile TV încearcă să-i țină pe români în fața televizoarelor la trecerea dintre ani printr-o serie de emisiuni speciale, la care invitați sunt, deopotrivă artiști și cântăreți.

Printre gazdele acestor emisiuni sunt Pavel Bartoș, Mirela Vaida, Mugur Mihăescu, Fuego și alții.

ADVERTISEMENT

Nu lipsesc nici concertele speciale pentru iubitorii tuturor genurilor muzicale.

Programul Pro TV de Revelion

Seara de la Revelion la Pro TV începe la 21.30 cu un episod special „Las Fierbinți”, urmat de o comedie cu Jennifer Lopez în rolul principal, „A doua șansă”. De la ora 23.30 începe „Day One – Începutul”, o petrecere UNTOLD, o emisiune prezentată de Pavel Bartoș, care va ține până la 2.00 dimineața.

Printre invitați sunt Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu și Grasu XXL, iar la miezul nopții spectacolul de artificii va fi transmis de la Cluj-Napoca, de pe stadionul Cluj-Arena. După miezul nopții, va fi difuzat un concert live al lui David Guetta de la Paris.

ADVERTISEMENT

De la ora 2.00 începe filmul „Proiectul X”, comedie despre o petrecere a unor adolescenți. La 3.30 începe „Goana după aur”, cu Matthew McConaughey, Edgar Ramírez, Bryce Dallas Howard.

Programul Antena 1 de Revelion

Antena 1 mizează pe două emisiuni speciale de Revelion, cu vedete cunoscute printre invitați. „Show și-așa” va fi difuzat inițial de la ora 20.00 și în reluare, de la ora 3.30. Prezentatorii vor fi Mirela Vaida, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, iar formatul emisiunii prevede împărțirea invitaților în două echipe care se vor duela în mai multe probe.

ADVERTISEMENT

În echipa cântăreților de muzică populară sunt Mioara Velicu, Niculina Stoican, Jean de la Craiova, Cornelia și Lupu Rednic, Grigore Gherman și-i vor avea ca adversari pe Andreea Bănică, Marcel Pavel, Monica Anghel, Tavi Clonda, AMI şi Diana Matei reuniți în echipa artiștilor pop. Cu statut de invitați speciali, vor participa Irina Loghin, Mirabela Dauer, Pindu, Paula Chirilă, Doru Pârcălabu, Silviu Petcu, Valentina Fătu şi Vasile Muraru.

Ca de obicei, trecerea în noul an va fi petrecut la „Revelionul Starurilor”, difuzat între orele 22.00 și 3.30 dimineața. Vedetele invitate sunt Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R și Giani Chiriţă ș.a. Un moment special va fi cel al celor 12 măști, câte una pentru fiecare lună, invitații trebuind să ghicească cine se ascunde în spatele lor.

ADVERTISEMENT

Programul Kanal D de Revelion

La Kanal D, Revelionul va fi marcat printr-o emisiune specială care se va întinde pe durata a patru ore, de la 20.00 la 2.00 dimineața. Amfitrionii emisiunii sunt Ana-Maria Barnoschi și Bursucu, iar invitați sunt Moldovenii, Pepe, Theo Rose, Jean de la Craiova, Jador și Mitoșeru.

Programul TVR 1 de Revelion

Programul special de Anul Nou la televiziunea publică începe încă de la ora 12, când va fi difuzat un concert extraordinar al West-Eastern Divan Orchestra, dirijată de către Daniel Barenboim, cu prilejul împlinirii a 250 de ani de la nașterea lui Ludwig van Beethoven. Concertul a fost înregistrat pe 17 decembrie, la Opera din Bonn, orașul în care s-a născut marele compozitor.

De la ora 23.00 începe „Revelion la mine ACAS”, o petrecere în curtea casei lui Mugur Mihăescu, la care și-a invitat prietenii: Radu Pietreanu, Dan Bitman și alți actori şi cântăreți, ispitiți de un cazan de fasole cu ciolan. De la 0.50 începe „Un Revelion de tot râsul”, o emsiune de stand-up comedy, cu Marius Gheorghiu, Magda Chihaia, Cristi Poe, Cristina Strecopitov și Vlad Gălățianu.

La 2.10 emisiunea „Noaptea asta, nimeni să nu doarmă!” este dedicată muzicii de petrecere alături de Constantin Lătăreţu, Mioara Velicu, Ion Ghiţulescu, Alexandru Mica, Gheorghe Gheorghe, Cristina Turcu Preda, Corina Dragomir, Valentin Grigorescu, Claudia Torop, Lucica Păltineanu, Nicolae Datcu, Andra Matei, Daniel Trifu şi Gheorghiţa Nicolae.

Programul TVR 2 de Revelion

”Gala Revelioanelor de altădată” începe la ora 20.00, emisiunea fiind prezentată de Corina Dănilă şi Dragoş Huluba. Pe lângă scenetele de Revelion din arhiva TVR, cu Amza Pellea, Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Puiu Călinescu, Carmen Stănescu şi Jean Constantin, scenete în premieră vor fi jucate de Florin Piersic, Ion Dichiseanu, Horațiu Mălăele, alături de fiul său, Bogdan Mălăele, și de Marius Rizea, Mirela Zeţa, Silviu Debu.

De la ora 23.40 până la 2.45 are loc „Fuegovelionul”, prezentat de Fuego care-i va avea ca invitați pe Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, Ionuț și Doinița Dolănescu, Lora, Elena Gheorghe, Irina Loghin, Mirabela Dauer, Sofia Vicoveanca, Anna Lesko, Anastasia Lazariuc, Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoioagă, Gabriel Dumitru, Alexandru Brădățăn, Marcel Pavel, Constantin Enceanu, Mioara Velicu, Gabriel Dorobanțu, Raoul, Laura Lavric, Jean Paler, Alesis, Simona Florescu, Petre Geambașu și Doina Spătaru.

ADVERTISEMENT
Tags: