Sport

Programul etapei a 8-a din Liga 1. Când se joacă FCSB – Dinamo

Avem programul etapei a 8-a din Liga 1. Derby-ul FCSB - Dinamo se joacă duminică, 12 septembrie.
24.08.2021 | 17:52
Programul etapei a 8a din Liga 1 Cand se joaca FCSB  Dinamo
ADVERTISEMENT

LPF a stabilit programul etapei cu numărul opt din Liga 1 Casa Pariurilor, al cărei capete de afiș sunt FC Botoșani – CFR Cluj, Universitatea Craiova – Sepsi și mai ales eternul derby, FCSB – Dinamo.

Acesta din urmă va avea loc duminică, 12 august, la ora 21:00, pe Arena Națională din Capitală și va atrage cu siguranță un număr impresionant de spectatori în tribune. Până atunci, însă, ultimul weekend al lunii august este rezervat duelului dintre principalele contracandidate la titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

Programul complet al etapei cu numărul 8 din Liga 1

Vineri, 10 septembrie

  • CS Mioveni – Chindia Târgoviște (18:00)
  • UTA Arad – Rapid București (21:00)

Sâmbătă, 11 septembrie

  • FC Argeș – FC U Craiova 1948 (18:00)
  • FC Botoșani – CFR Cluj (21:00)

Duminică, 12 septembrie

  • Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari (18:00)
  • FCSB – Dinamo București (21:00)

Luni, 13 septembrie

  • Farul Constanța – Academica Clinceni (18:00)
  • Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sf. Gheorghe (ora 21:00)

Vești proaste pentru Rapid, FC Botoșani și Academica Clinceni

În altă ordine de idei, Rapid și FC Botoșani – echipele care completează la această oră podiumul Ligii 1 – ar putea să abordeze următoarele etape fără antrenorii Mihai Iosif și Marius Croitoru pe bancă. Pentru că au dat indicații în timpul meciurilor deși nu sunt deținători ai Licenței PRO, aceștia riscă nu doar suspendări, ci și amenzi extrem de dure. În aceeași situație se află și Ilie Poenaru de la Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Pot da instrucțiuni în timpul jocului doar Directorul Tehnic, antrenorul principal sau  antrenorul secund. În cazuri excepționale (de ex. antrenorul principal și antrenorul secund sunt suspendați) antrenorul cu portarii va avea dreptul de a da instrucțiuni în timpul jocului.

Sancțiunea aplicată persoanelor care încalcă această prevedere va fi suspendare între 4 și 6 jocuri și penalitate, astfel:

ADVERTISEMENT
  • Liga 1 de la 6.800 lei pana la 13.570 lei
  • Liga a 2-a de la 4.500 lei pana la 9.100 lei
  • Liga a 3-a de la 2.270 lei pana la 4.560 lei”, se arată în ROAF, la Articolul 59.

Mihai Iosif: „Se face o mare vâlvă pentru nimic”

În replică, Mihai Iosif susține că este înscris la școala de antrenori din Republica Moldova și așteaptă cu nerăbdare să obțină licența PRO, necesară tehnicienilor de pe prima scenă a fotbalului românesc. Ba mai mult, ar fi făcut acest lucru chiar în țară, dar pandemia Covid-19 i-a dat toate planurile peste cap.

ADVERTISEMENT

Nu exista rea-voință din partea mea, bacalaureatul e luat la 18 ani, am vrut să fac școala în România dar nu s-a putut. Acum sunt la școală în Republica Moldova, cu Bacalaureatul luat.

Directorul școlii de acolo ne-a ajutat pe mai mulți români de acolo și atât tot, nu este o rea-voință și sper să se găsească o modalitate în care să avem voie să muncim pentru că o facem pentru familiile noastre, și pe deasupra facem fericiți atâția oameni, e un privilegiu.

Repet, nu este o rea-voință, nu s-a făcut școală din cauza pandemiei, pur și simplu. Acolo s-a făcut, online, cum s-a putut. Au venit domnul profesor și tutorele la meciul cu Steaua.

Mi se pare că se face o mare vâlvă pentru nimic. Noi nu vrem decât să fim lașați, atât timp cât patronii ne-au acordat încrederea lor, ei răspund, pentru că sunt pe banii lor. Noi nu stăm, muncim, nu îmi place să intru în polemici”, a declarat tehnicianul Rapidului pentru Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,55 este cota pentru „Rezultat final 1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: