Fotbal intern

Proiectul DDB a reuşit să strângă 500.000 de euro. Sunt 6.541 de membri cotizanţi, iar numărul e în creştere

30.05.2020 | 20:21
Proiectul DDB a reusit sa stranga 500000 de euro Sunt 6541 de membri cotizanti iar numarul e in crestere
ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo devin încet-încet un adevărat sprijin pentru echipa lor de suflet. După ce, în trecut, au achitat salariile jucătorilor, dar şi alte datorii, aceştia încearcă să asigure fonduri consistente pentru bugetul clubului.

PCH: „Asta ne dă şi mai multă speranţă“

„OAMENI DE MILIOANE

6515 care au adus O JUMĂTATE DE MILION DE EURO. Și nu banii aceștia au ținut Dinamo în viață, ci OAMENII din spatele acestor sume și credința lor că Dinamo nu va muri niciodată.

ADVERTISEMENT

90% din acești 500.000€ au fost strânși în ultima jumătate de an. Asta ne dă și mai multă speranță. 6515 câini pe care te poți baza. Și numărul lor este într-o continuă creștere.

Vino și tu alături de noi! Înscrie-te aici www.programddb.ro și urmează pașii! 48€/an înseamnă 4,5ron/săptămână

ADVERTISEMENT

SĂ VĂ FIE FRICĂ, DINAMO SE RIDICĂ!“, este comunicatul de pe contul de Facebook al Peluzei Cătălin Hîldan – Dinamo.

OAMENI DE MILIOANE6515 care au adus O JUMĂTATE DE MILION DE EURO.Și nu banii aceștia au ținut Dinamo în viață, ci…

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Saturday, 30 May 2020

Printre cei care s-au alăturat proiectului DDB se numără nume importante ca Mircea şi Răzvan Lucescu, Ştefan Radu, George Ţucudean, Cristi Borcea, dar şi fostul FCSB-ist Nicolae Stanciu. Numărul membrilor creşte continuu.

ADVERTISEMENT
Proiectul DDB atrage din ce în ce mai mulţi fani. FOTO: captură programddb.ro
Proiectul DDB atrage din ce în ce mai mulţi fani. FOTO: captură programddb.ro

Fanii din PCH sunt extrem de implicaţi la echipă, iar Ionuţ Negoiţă ţine cont de părerea lor, pentru că nu este dispus să intre în conflict cu galeria. Zilele trecute, PCH a refuzat o ofertă pentru Ricardo Grigore, după ce patronul de la RIN i-a consultat.

Aportul suporterilor a fost remarcat şi de Bogdan Bălănescu, directorul general de la Dinamo, care a precizat că „Fără suporteri poate că Dinamo nu ar mai fi fost în Liga 1!“

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru suflarea „alb-roşie“, performanţele sportive ale formaţiei preferate sunt departe de ceea ce şi-ar dori. Dinamo joacă şi anul acesta în play-out, iar situaţia e mai sumbră ca niciodată. Sunt pe 10, cu doar două poziţii mai sus decât locul de baraj şi 3 puncte peste prima poziţie direct retrogradabilă. „Câinii“ vor avea 12 etape de disputat în acest final de sezon, după reluarea jocurilor.

Florentin Petre, jucător emblematic pentru trupa din Şoseaua Ştefan cel Mare, s-a arătat şi el pesimist în ceea ce priveşte parcursul sportiv al clubului la care s-a remarcat. „Va fi greu pentru Dinamo să scape de retrogradare!“, a declarat el.

  • 6.541 de membri DDB erau la 30 mai 2020
  • 1.931.530 de lei este suma adunată din abonamente până la 30 mai 2020
  • 271.767 de lei provin din donaţii
  • 223.529 de lei s-au strâns din sponsorizări şi evenimente
  • 1.751.201 lei au deja fost plătiţi către FC Dinamo 1948
ADVERTISEMENT