Sport

Promisiunea lui Alibec înainte de Farul – Sheriff: „Miercuri voi fi altul”

Denis Alibec trage semnalul de alarmă după ratarea Supercupei și consideră că meciul cu Sheriff Tiraspol e „cel mai important din acest sezon”.
09.07.2023 | 14:38
Promisiunea lui Alibec inainte de Farul  Sheriff Miercuri voi fi altul
Denis Alibec nu a avut nicio realizare împotriva lui Sepsi deși s-a zbătut mult. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Denis Alibec n-a ieșit deloc la rampă în meciul cu Sepsi din Supercupa României, iar „marinarii” pierd primul trofeu al sezonului. Golgheterul lui Farul consideră însă meciul din cupele europene o prioritate zero.

Denis Alibec, îngrijorat înainte de meciul cu Sheriff Tiraspol: „Nu putem să ne comportăm ca în această seară”

Denis Alibec a spus lucrurilor pe nume după ratarea Supercupei României: „Sper deosebire de noi, cei de la Sepsi și-au impus jocul. Am făcut un meci foarte prost. Dar trebuie să ne uităm la cea am făcut bine și să analizăm foarte bine acest joc”.

ADVERTISEMENT

Atacantul consideră că Farul nu își permite niciun pas greșit în cupele europene: „Urmează cel mai important meci din acest sezon și nu putem să ne comportăm ca în această seară”.

Denis Alibec, înainte de meciul cu Sheriff Tiraspol: „Voi fi altul. Voi da totul pe teren”

Jucătorul le face o promisiune lui Hagi și suporterilor înainte de meciul cu Sheriff Tiraspol: „Dar cu siguranță vom avea altă față. Sunt încrezător că vom face o figură frumoasă.

ADVERTISEMENT

Puteam face mai multe. Am avut un nivel de slab, dar o să mă pregătesc bine, iar miercuri voi fi altul. Voi da totul pe teren”, a mai spus Alibec la finalul meciului pierdut cu Sepsi.

Gică Popescu e și el pe gânduri după Supercupa României: „Departe de nivelul arătat în trecut”

Președintele Gică Popescu nu s-a ascuns nici el după deget și a declarat: „Departe de nivelul arătat în trecut mi s-a părut echipa, dar v-am spus motivele”.

ADVERTISEMENT

„Baciul” are însă în continuare încredere în jucători: „Sunt convins că în următoarele săptămâni, Gică va face antrenamentele și va aduce echipa la starea cu care am terminat campionatul.

Sunt 4 zile, să nu credeți că se vor întâmpla miracole până la meciul cu Sheriff. Trebuie să ținem cont de starea fizică și să încercăm să trecem de acest adversar extrem de dificil”.

ADVERTISEMENT

Farul Constanța – Sheriff Tiraspol din primul tur preliminar al UEFA Europa Conference League are loc pe stadionul de la Ovidiu, miercuri, 12 iulie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT