Sport

A apărut revista Fanatik 744! Exclusiv: muschetarii „Regelui” Gică Hagi – Adrian Mazilu, Denis Alibec și Louis Munteanu! Minunile trăite de Adrian Ilie la Muntele Athos! Secretele lui Florin Busuioc!

Exclusiv în FANATIK 744: muschetarii „Regelui” Gică Hagi - Adrian Mazilu, Denis Alibec și Louis Munteanu! Minunile trăite de Adrian Ilie la Athos! Secretele lui Florin Busuioc!
23.06.2023 | 11:43
A aparut revista Fanatik 744 Exclusiv muschetarii Regelui Gica Hagi  Adrian Mazilu Denis Alibec si Louis Munteanu Minunile traite de Adrian Ilie la Muntele Athos Secretele lui Florin Busuioc
A apărut revista Fanatik 744! Exclusiv: muschetarii „Regelui” Gică Hagi - Adrian Mazilu, Denis Alibec și Louis Munteanu! Minunile trăite de Adrian Ilie la Muntele Athos! Secretele lui Florin Busuioc!
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează… fanatic! Un nou număr, 744, pe iunie-iulie, al revistei FANATIK te așteaptă la punctele de difuzare ale presei! Cu super-exclusivități! Interviuri cu muschetarii „Regelui” Gică Hagi – Adrian Mazilu, Denis Alibec și Louis Munteanu! Minunile trăite de Adrian Ilie la Muntele Athos! Super-interviu cu Florin Busuioc! 84 de pagini cu exclusivități. Revista FANATIK 744!

A apărut revista FANATIK! 744! Exclusiv: muschetarii „Regelui” Gică Hagi – Adrian Mazilu, Denis Alibec și Louis Munteanu! Minunile trăite de Adrian Ilie la Muntele Athos! Super-interviu cu Florin Busuioc!

Cu ce daruri editoriale te poți delecta în acest nou număr al revistei premium FANATIK? Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini glossy cu interviuri, reportaje, dezvăluiri, povești adevărate, analize, pronosticuri, pariuri, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

ADVERTISEMENT

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei glossy FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. Nu rata o lectură fascinantă!

  • Interviuri de campioni cu muschetarii „Regelui” Gică Hagi! Adrian Mazilu, Denis Alibec și Louis Munteanu dezvăluie cum au adus titlul la Farul! Ce i-a ținut „în priză”, cum au reparat greșelile din mers, cum i-a motivat antrenorul-patron Gică Hagi, speranțe și planuri de viitor! Exclusiv în revista FANATIK 744 pe iunie-iulie!
ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Fanatik 744 iunie-iulie
Revista Fanatik, revista de lux a exclusivităților! Nu rata numărul 744, pe iunie-iulie că nici nu știi ce pierszi!
  • Povești senzaționale cu Adrian Ilie la Muntele Athos! „La prima slujbă de la Muntele Athos am plutit, n-am atins pământul!”. Reportaj FANATIK de la ultima reverie de la Muntele Sfânt din Grecia, împreună cu perechile tată-fiu Gică și Ianis Hagi, Gică și Nicolas Popescu. Minuni sfinte sau SF? Aflați totul exclusiv din revista FANATIK 744 pe iunie-iulie!
  • Totul, chiar totul despre EURO U21 găzduit de România între 21 iunie și 8 iulie! Tricolorii „mici” au ambiții foarte mari! Cu cine joacă puștii antrenați de Emil Săndoi și care sunt atuurile lor, pe ce stadioane se desfășoară marea competiție europeană, programul celor 4 grupe, de ce sunt favorite… favoritele, date, cifre, declarații, echipe probabile! Totul, chiar totul despre EURO U21 în revista FANATIK 744 pe iunie-iulie!
  • Florin Busuuioc dincolo de… Busu! Super-interviu cu îndrăgitul actor, „omul-meteo” de la ProTV! Cum a fost ca elev, ce materii i-au plăcut și care ore nu le-a suportat, cum a ajuns actor, cum a ajuns cel mai bun prezentator meteo al anului 2010 din Europa, desemnat de Societatea Europeană de Meteorologie, cu ce echipă ține, care este topul fotbaliștilor din inima sa, cum a reușit să… slăbească 15 kilograme și multe alte aspecte inedite din viața sa, aflați în exclusivitate din revista FANATIK 744 pe iunie-iulie!
  • Ultimul episod din istoria centenară a Rapidului, de la faliment la lupta pentru titlu, cum va arăta SuperLiga viitorului, cum a ajuns Andreea Bododel cea mai înfocată fană a Farului, ce bijuterii pe 4 roți conține colecția „Notorie” a lui Conor McGregor, cel mai… notoriu nume din istoria UFC – aflați toate acestea numai din revista FANATIK 744 pe iunie-iulie!

Editoriale de nota 10 într-o revistă premium de nota 10!

ATENȚIE! Toate cele amintite mai sus sunt NUMAI CÂTEVA dintre articolele pe care ți le oferă noul număr 744 al revistei premium FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

ADVERTISEMENT

Ofertă editorială generoasă, pigmentată cu editorialele „ascuțite” semnate de Cristi Coste – „Geniul lui Hagi, nebunia lui Gigi Becali și delirul lui Petrescu”, „Mister” Cornel Dinu – „Șeful”, Silviu Ghering – „Ciocortaserii noi și vechi de la Dinamo” și Andrei Dicu – „Bododel, numai ai aripioare, domnul Victor ți le-a retezat!”. Citiți „săgețile” lor exclusiv în noul număr al revistei glossy FANATIK!

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești noul număr 744, pe luna iunie, al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux!

ADVERTISEMENT

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 15 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! De fapt nu emoție, ci… emoții, multe emoții!

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium! PREMIUM FANATIK!

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită:...
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”
FOTO Ce a făcut Florinel Coman, imediat după finalul meciului FCSB - Botoșani...
FOTO Ce a făcut Florinel Coman, imediat după finalul meciului FCSB - Botoșani 3-2
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
A cerut despăgubiri de 760.000 de euro pentru invaliditate după un accident de maşină....
A cerut despăgubiri de 760.000 de euro pentru invaliditate după un accident de maşină. Femeia, prinsă la un concurs de aruncat brazi
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu...
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu nevasta, pentru a trăi cu amanta
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ultimele cuvinte ale lui Petre Roman la căpătâiul Mioarei Roman. Ce a putut...
Ultimele cuvinte ale lui Petre Roman la căpătâiul Mioarei Roman. Ce a putut să zică fostul premier de ea
Regele Charles, gest neașteptat după diagnosticul de cancer. La cine a apelat
Regele Charles, gest neașteptat după diagnosticul de cancer. La cine a apelat
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6...
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6 ani de la fuga lui din România: și-a drogat victimele și le-a filmat. Inițial, a ajuns la Poliție ca victimă
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni