Sport

Propunere-șoc pentru Gigi Becali după eliminarea rușinoasă din Europa: „Garantez cu 500.000 de euro că iau titlul cu FCSB!”

Gigi Becali a primit o propunere uluitoare de la un antrenor după ce FCSB a fost eliminată de kazahii de la Șahtior Karagandy.
30.07.2021 | 13:35
Propuneresoc pentru Gigi Becali dupa eliminarea rusinoasa din Europa Garantez cu 500000 de euro ca iau titlul cu FCSB
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit cea mai are contraperformanță a unei echipe românești în cupele europene după eliminarea în fața celor de la Șahtior Karagandy, echipa de pe locul 11 din Kazahstan, un campionat cu doar 14 echipe.

FANATIK a aflat că patronul FCSB încearcă să salveze acest sezon și vrea să îl aducă pe banca echipei pe Edi Iordănescu, dar Becali nu a vrut să comenteze această variantă. Însă deja au apărut alți antrenori care se autopropun la FCSB.

ADVERTISEMENT

Un antrenor român îi aruncă mănușa lui Gigi Becali: „Îi garantez că iau titlul cu 500.000 de euro!”

Ionuț Chirilă a vorbit pentru gsp.ro despre situația de la FCSB și e convins că ar putea îndrepta lucrurile dacă ar fi antrenor. Ba, mai mult, e dispus să pună la bătaie 500.000 de euro: „I-am mai spus public lui Gigi că îi garantez cu 500.000 de euro că iau titlul în România.

Dacă nu iau titlul pierd banii pe loc, iar dacă iau titlul îmi dă el 1 milion de euro! I-am spus asta. Îi pun 500.000 de euro la o bancă. Dacă îl câștig îmi dă el banii, dacă pierd titlul, ia banii”, a șocat antrenorul.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor consideră că patronul FCSB nu înțelege importanța antrenorului în viața echipei și de aceea nu există o strategie la nivel de bancă tehnică: „Becali nu înțelege care este valoarea unui antrenor și nu știe ce trebuie să facă un antrenor. De aceea, numirile pe care le face sunt întâmplătoare”.

Chirilă critică școala antrenorilor români, pe care îi critică și consideră că nu răspund pentru transferurile pe care le fac și pentru rezultatele echipei: „În România sunt foarte mulți antrenori care nu au nicio responsabilitate! Un antrenor trebuie să aibă responsabilitate și să răspundă pentru ce face.

ADVERTISEMENT

Dacă aș fi proprietar aș spune antrenorului ‘Îți dau 10% din orice jucător pe care mi l-ai adus la un anumit nivel’. Și invers: ‘Dacă un jucător pe care am 500.000 iau doar 100.000 de euro, tu răspunzi cu un credit la bancă, parte cu mine, în acest contract’”.

Chirilă consideră că Gigi Becali nu se pricepe la fotbal: „Trebuie să îl înveți ca pe jucători!”

Ionuț Chirilă consideră că antrenorii care au fost la FCSB nu au reușit să gestioneze relația cu Gigi Becali și să îi explice foarte clar și simplu ceea ce doresc să facă la echipă sau pur și simplu nu au putut aplica filosofia lor de joc.

ADVERTISEMENT

„FCSB va fi o echipă puternică când, mai întâi, va fi antrenat Gigi și după aceea va fi antrenată echipa. Niciun antrenor n-a reușit să îi explice niște lucruri foarte clare, pe care el să le vadă puse în practică.

Dacă îi spui lui Gigi ce faci și vede că se întâmplă asta, sunt convins că nu se bagă. Trebuie să-l înveți fotbal ca pe jucători. Antrenorii care au fost la FCSB nu au avut limbajul necesar pentru a-l învăța fotbal”.

Eliminarea FCSB-ului reprezintă un dezastru financiar

Pentru FCSB, eliminarea din Europa este un adevărat dezastru financiar. În buzunarele lui Gigi Becali ar fi intrat 2.940.000 de euro doar pentru calificarea în grupele UEFA Conference League.

FCSB a mai ratat însă și bonusul oferit de UEFA, banii de la televiziuni și din bilete, cât și sumele pentru victorii și remize oferite de UEFA. Astfel, Gigi Becali a pierdut o sumă cuprinsă între 3.640.000 şi 4.140.000 de euro.

Galeria FCSB-ului a luat și ea foc după eliminarea rușinoasă cu Șahtior Karagandy și îi amenință direct pe jucători: „Lăsați tricourile și plecați toți! Nu meritați să purtați tricoul ăla!””O nouă umilință… Să vă fie rușine!”, ”Rușine tuturor!” sau ”Țin cu această echipă din 1974, dar o astfel de umilință nu țin minte să fi îndurat”, sunt câteva mesaje ale suporterilor dezamăgiți.


  • (P) Cota BETANO UTA Arad – FCSB: 3,55 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT