Fotbal intern

Propunerea extravagantă a lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Mă doare ce e acolo!”

26.04.2021 | 21:47
Propunerea extravaganta a lui Ion Tiriac pentru Dinamo Ma doare ce e acolo
ADVERTISEMENT

Ion Țiriac a vorbit despre situația de la Dinamo, iar miliardarul român recunoaște că este întristat de felul în care a ajuns echipa, însă vine cu o propunere extravagantă pentru „câini”.

Omul de afaceri consideră că Dinamo trebuie listată neapărat la bursă pentru a supraviețui, dar și pentru a obține un venit bun în viitor, Ion Țiriac oferind exemplul lui Bernie Ecclestone, fostul șef din Formula 1.

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac a continuat și a explicat motivele pentru care nu vrea să intervină în preluarea clubului, preferând să comenteze situația din exterior.

Propunerea extravagantă a lui Ion Țiriac pentru Dinamo

Ion Țiriac a vorbit despre ce se întâmplă la Dinamo, iar omul de afaceri are un plan inedit pentru salvarea clubului din șoseaua „Ștefan cel Mare”: E trist ce se întâmplă la Dinamo, dar nu-mi dau seama, nu cunosc dedesubturile.

ADVERTISEMENT

Nu cunosc pentru că nu e sportul la care să mă pricep. Neprincepâdu-mă, stau afară, spectator, nu chibiț. Mă doare, oarecum. Am mâncat 20 de ani pâine de la miliție, de bine de rău. Brandurile Steaua și Dinamo n-ar avea voie să dispară”

„Aceste brand-uri au adus sportului românesc mai multe medalii, olimpice sau fotbalistice decât toată țara împreună. Ar trebui să fie acolo și ar mai trebui să fie și îngrijite de ministerele lor. Sportul, în ziua de azi, e zero în România”, a mai spus Ion Țiriac pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Între timp, Dinamo se luptă să nu retrogradeze

Dinamo traversează una dintre cele mai grele perioade din istorie, iar clubul este implicat în mod direct în lupta pentru slavarea de la retrogradare, însă „câinii”, de când a început play-out-ul, nu numai că nu au obținut nicio victorie, ci au pierdut două meciuri și au obținut o remiză.

În momentul de față, „câinii” sunt cu un punct peste Poli Iași, ultima echipă din campionat și la un punct în spatele celor de la FC Hermannstadt, a doua formație de pe locurile de baraj.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica, fost atacant al lui Dinamo, anunță dezastrul pentru „câini”: Situaţia e critică acolo din toate punctele de vedere. Ar trebui să le fie ruşine celor care au dus echipa în situaţia asta. Este rezultatul neprofesionalismului de ani buni de la Dinamo şi ceea ce vedem nu este întâmplător.

Matematic, Dinamo mai are şanse, dar la cum arată pe teren e aproape imposibil. Ajunge în pragul falimentului şi în pragul desfiinţării”.

ADVERTISEMENT