ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Propunerea extravagantă a lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Mă doare ce e acolo!”

Autor: Andrei Șchiopu | 26.04.2021 | 21:47
Propunerea extravagantă a lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Mă doare ce e acolo!”
Propunerea extravagantă a lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Mă doare ce e acolo!”. Sursă foto: gsp.ro

Ion Țiriac a vorbit despre situația de la Dinamo, iar miliardarul român recunoaște că este întristat de felul în care a ajuns echipa, însă vine cu o propunere extravagantă pentru „câini”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri consideră că Dinamo trebuie listată neapărat la bursă pentru a supraviețui, dar și pentru a obține un venit bun în viitor, Ion Țiriac oferind exemplul lui Bernie Ecclestone, fostul șef din Formula 1.

Ion Țiriac a continuat și a explicat motivele pentru care nu vrea să intervină în preluarea clubului, preferând să comenteze situația din exterior.

Propunerea extravagantă a lui Ion Țiriac pentru Dinamo

Ion Țiriac a vorbit despre ce se întâmplă la Dinamo, iar omul de afaceri are un plan inedit pentru salvarea clubului din șoseaua „Ștefan cel Mare”: E trist ce se întâmplă la Dinamo, dar nu-mi dau seama, nu cunosc dedesubturile.

ADVERTISEMENT

Nu cunosc pentru că nu e sportul la care să mă pricep. Neprincepâdu-mă, stau afară, spectator, nu chibiț. Mă doare, oarecum. Am mâncat 20 de ani pâine de la miliție, de bine de rău. Brandurile Steaua și Dinamo n-ar avea voie să dispară”

„Aceste brand-uri au adus sportului românesc mai multe medalii, olimpice sau fotbalistice decât toată țara împreună. Ar trebui să fie acolo și ar mai trebui să fie și îngrijite de ministerele lor. Sportul, în ziua de azi, e zero în România”, a mai spus Ion Țiriac pentru gsp.ro.

Între timp, Dinamo se luptă să nu retrogradeze

Dinamo traversează una dintre cele mai grele perioade din istorie, iar clubul este implicat în mod direct în lupta pentru slavarea de la retrogradare, însă „câinii”, de când a început play-out-ul, nu numai că nu au obținut nicio victorie, ci au pierdut două meciuri și au obținut o remiză.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, „câinii” sunt cu un punct peste Poli Iași, ultima echipă din campionat și la un punct în spatele celor de la FC Hermannstadt, a doua formație de pe locurile de baraj.

Ciprian Marica, fost atacant al lui Dinamo, anunță dezastrul pentru „câini”: Situaţia e critică acolo din toate punctele de vedere. Ar trebui să le fie ruşine celor care au dus echipa în situaţia asta. Este rezultatul neprofesionalismului de ani buni de la Dinamo şi ceea ce vedem nu este întâmplător.

ADVERTISEMENT

Matematic, Dinamo mai are şanse, dar la cum arată pe teren e aproape imposibil. Ajunge în pragul falimentului şi în pragul desfiinţării”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!