Sport

Propunerea lui Cârţu pentru Rotaru: “Pe el l-aş pune antrenor la Craiova!”. Exclusiv

Sorin Cârţu a vorbit pentru FANATIK despre plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova şi consideră că varianta readucerii lui Eugen Neagoe este una de luat în considerare.
18.09.2023 | 18:00
Propunerea lui Cartu pentru Rotaru Pe el las pune antrenor la Craiova Exclusiv
Laurenţiu Reghecampf şi Sorin Cârţu. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova. Arabii au plătit clauza de reziliere de 300.000 de euro a antrenorului, care se va întoarce în Golf.

Propunerea lui Cârţu pentru Rotaru: “L-aş pune antrenor pe Neagoe înapoi că poate nu mai e ghinionist”

Sorin Cârţu a vorbit pentru FANATIK despre această schimbare de antrenor, spunând că i-ar mai da o şansă lui Eugen Neagoe, cel schimbat după două etape de patronul Mihai Rotaru cu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova consideră că este o situaţie delicată pentru echipă, iar Mihai Rotaru nu se va grăbi să numească imediat un înlocuitor, mai ales că nu se gândea la schimbarea antrenorului:

“Eu l-aş pune antrenor pe Neagoe înapoi că poate nu mai e ghinionist. Nu vreau să îi dau eu sfaturi lui Mihai Rotaru. Ce decide el. Dar îţi dai seama că şi el e… o plecare aşa, pe nepusă masă. Cred că şi el a fost surprins de acastă situaţie. 

ADVERTISEMENT

Nu cred că poate să acţioneze, aşa, imediat. Nu se gândea că trebuie să schimbe antrenorul. Este o situaţie delicată, dificilă, îi trebuie ceva timp ca să o gândească bine. 

“Există o relaţie de prietenie între Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru”

 Nu sunt o consolare banii (n.r. clauza de 300.000 de euro). Aşa a fost înţelegerea între ei la reziliere. Cred că a fost o clauză în oglindă, se aplica şi clubului dacă era invers. A fost o clauză prietenească.

ADVERTISEMENT

Pentru că există o relaţie de prietenie între Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru. Dar mai multe poate să vă spună patronul”, a declarat Sorin Cârţu pentru FANATIK.

Laurenţiu Reghecampf a preluat banca Universităţii Craiova pe 26 iulie. Tehnicianul i-a condus pe olteni în al doilea mandat doar pentru şapte meciuri, reuşind să obţină patru victorii şi un egal.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut cu Farul Constanţa şi FCSB în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf. În ultimul meci la cârma formaţiei din Bănie, oltenii s-au impus cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1.


  • 2,22 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Universitatea Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT