Sport

Edi Iordănescu, chemat la raport de Comisia Tehnică a FRF: „Trebuie să aibă curaj să spună lucrurilor pe nume”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a vorbit despre Edi Iordănescu, spunând că propunerile lui sunt așteptate de Comisia Tehnică.
06.07.2022 | 22:55
Edi Iordanescu chemat la raport de Comisia Tehnica a FRF Trebuie sa aiba curaj sa spuna lucrurilor pe nume
Propunerile lui Edi Iordănescu, așteptate de Comisia Tehnică a FRF-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță este de părere că și jucătorii naționalei au o vină la rezultatele negative din ultima perioadă, explicând motivul pentru care postul lui Edi Iordănescu nu va fi în pericol nici după rezultatele „tricolorilor” din toamnă.

Propunerile lui Edi Iordănescu, așteptate de Comisia Tehnică a FRF-ului

Mihai Stoichiță a spus că așteaptă propunerile lui Edi Iordănescu și vrea să vadă care sunt planurile de viitor ale selecționerului pentru echipa națională:

ADVERTISEMENT

„Mâine va fi Edi acolo, va prezenta un raport în fața Comisiei Tehnice, trebuie să aibă curaj să spună lucrurilor pe nume. Trebuie să propună și să spună cum vede viitorul echipei națională. Atât!”.

„Eu cred că nu va fi cazul să luăm în calcul rezultatele din toamnă, în condițiile în care există propuneri pentru viitorul echipei naționale, propunerile lui Edi.

ADVERTISEMENT

Am tot schimbat antrenorii, dar avem aceleași rezultate. Se pare că greșeala nu e la antrenor”, a mai spus Mihai Stoichiță, la TV DigiSport.

„Trebuie intervenit și la nivel de club!”

Mihai Stoichiță a continuat și a spus că și-ar dori să existe o comunicare mai bună a cluburilor cu Federația Română de Fotbal, pentru a-i ajuta pe jucătorii naționalei să se dezvolte mult mai bine, în vederea obținerii unor rezultate bune:

ADVERTISEMENT

„Nu pot să spun că echipa e slabă, dar trebuie căutată și prezența individuală a jucătorilor la echipa națională. Modul fizic în care se prezintă, mentalitatea pe care o are, abordarea și dorința de a ajunge acolo unde ne propunem mere.

Mă uit și la date fizice și la date tehnice. Trebuie intervenit și la nivel de club”.

„Cred că e importantă comunicarea între Federație și cluburi și să propunem îmbunătățirea lucrurilor pe care le constatăm că lipsesc. Acum, trebuie să fim extrem de atenți și analitici”, a mai spus Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a vorbit și despre Pyunik Erevan, adversara CFR-ului din primul tur preliminar Champions League, echipă pe care a antrenat-o în trecut:

„Cei de la Pyunik mi-au adus vreo 14 jucători argentinieni, pentru că există o comunitate mare de armeni în Argentina. E greu să întâlnești o echipă așa, pentru că poți să ai surpriza să întâlnești”.

ADVERTISEMENT