Sport

Protest inedit al fotbalistelor care apar în FIFA 23: “Nu îmi mai umflaţi sânii!”

Jucătoarele din Liga Americană de Fotbal au protestat pe reţelele de socializare, susţinând că imaginea lor din realitate nu seamănă cu reprezentarea din jocul FIFA 23.
06.04.2023 | 08:06
Protest inedit al fotbalistelor care apar in FIFA 23 Nu imi mai umflati sanii
Secvenţă dintr-un meci de fotbal feminin. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Jucătoarele din Liga Americană de fotbal feminin (NSWL) au lansat un protest pe reţelele de socializare din cauza jocului FIFA 23. Este pentru prima dată când fotbalul feminin este introdus în joc, dar fotbalistele nu sunt mulţumite de modul în care sunt reprezentante.

Protest inedit al fotbalistelor care apar în FIFA 23!

Mai multe jucătoare se plâng de faptul că nu seamănă deloc cu personajul din joc. Unele susţin că au fost lăsate fără păr, altele că le-au fost modificate caracteristicile feţei, în timp ce Sydney Leroux susţine că i-au făcut un decolteu mai mare.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, producătorul EA Sports a inclus în joc Liga Campionilor la feminin plus alte 12 formaţii din Liga Americană de fotbal feminin. Doar că mai multe jucătoare nu au fost fericite de avatarul care li s-a acordat.

“Vă rog să îmi spuneţi când mă găsiţi pe mine”

Marea majoritate dintre ele au avut corpul şi feţele scanate astfel încât asemănarea să fie cât mai aproape de realitate. Dar rezultatul le-a dezamăgit pe mai multe reprezentante ale sexului frumos.

ADVERTISEMENT

Madison Hammond a scris pe Twitter: “Vă rog să îmi spuneţi când mă găsiţi pe mine, Maddison Hammond de la Angel City. Pentru că asta… nu sunt eu!”, a postat jucătoarea.

“Mulţumeşte-te că ai păr!”

Apărătoarea celor de la Houston Dash, Caprice Dydasco a scris: “Mă bucur că EA Sports a introdus în sfârşit NWSL, dar asta nu mă reprezintă”. În timp ce fotbalista lui Liverpool, Katie Stengel, a replicat: “Mulţumeşte-te că ai păr!”.

ADVERTISEMENT

Janine Beckie, atacanta naţionalei Canadei şi a celor de la Portland Thorns: “Mi-am regăsit sora geamănă. Sigur suntem rude!”, a fost postarea ironică a jucătoarei.

Sydney Leroux: “Nu îmi mai umflaţi sânii”

Asta în timp ce Alex Chidiac a spus că nu îi vine să creadă că a fost nevoită să fie scanată, şi să poarte diverse dispozitive pe corp şi faţă, în condiţiile în care personajul din joc nu seamănă deloc.

ADVERTISEMENT

Sydney Leroux a fost una dintre cele mai active pe reţelele de socializare şi a scris pe Twitter: “Bentiţa, împletitura, tatuajul pe gât, sprâncenele prea smulse, dar cineva mi-a mărit decolteul. Nu îmi mai umflaţi sânii”. 

ADVERTISEMENT