News

PSD București, vot în unanimitate pentru candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei

Biroul permanent al PSD București a acordat un vot în unanimitate pentru a susține candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei.
28.02.2024 | 10:02
PSD Bucuresti vot in unanimitate pentru candidatura Gabrielei Firea la Primaria Capitalei
PSD București susține candidatura Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei: ”Mulțumesc pentru încredere”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Organizația PSD București a votat în unanimitate pentru a susține candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. Anunțul a fost făcut miercuri dimineața de către fostul edil.

PSD București susține candidatura Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei: ”Mulțumesc pentru încredere”

Miercuri, 28 februarie 2024, Gabriela Firea, cea care în ultimele săptămâni a afirmat că este ”candidat la candidatura” PSD pentru Primăria Capitalei, a anunțat că Biroul permanent al PSD București a decis să îi susțină candidatura la Primăria Generală a Municipiului București.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc colegilor din Biroul permanent al PSD București care au decis, prin vot în unanimitate, să susțină candidatura mea pentru Primăria Capitalei. Sunt determinată să muncesc din nou pentru dezvoltarea orașului, pentru oamenii care sunt abandonați de aproape patru ani, pentru toate proiectele care au fost aruncate într-un sertar doar pentru că ele au fost lucrate de echipa social-democrată.

(…) Le mulțumesc tuturor colegilor de la cele șase sectoare, membrilor organizațiilor interne de femei, pensionari și tineri pentru încrederea acordată și susținere!”, a scris Firea, pe pagina ei de Facebook.

ADVERTISEMENT

Până ca Gabriela Firea să ajungă candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei este însă cale lungă. Marți, conducerile partidelor de la guvernare nu păreau încă să se fi hotărât dacă vor avea un candidat comun la Primăria Capitalei.

Cu toate acestea, liderul PSD, Marcel Ciolacu, și-a arătat încrederea că va exista un candidat comun. ”Eu cred că o să avem un candidat comun”, a spus șeful social-democraților înainte de ședina coaliției.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, liderul PNL, Nicolae Ciucă, a susținut că partidul său nu are o analiză finalizată și va continua să aibă discuții cu oameni de afaceri care au ”performat în diverse domenii de activitate”.

PSD București a validat, tot în unanimitate, candidaturile pentru sectoare

În mesajul de miercuri, Firea, care este președinte al PSD București, a mai adăugat că organizația sa a validat, tot în unanimitate, susținerea actualilor primari de la Sectorul 3 – Robert Negoiță și Sectorul 4 – Daniel Băluță.

ADVERTISEMENT

În plus, la Sectorul 5 s-a votat susținerea lui Cristian Popescu Piedone. Interesant este faptul că acesta din urmă și-a afirmat în spațiul public intenția de a candida la ”Generală”.

Am decis că vom realiza sondaje și alte cercetari pentru: Sectorul 1 – Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educației, Sectorul 2 – Rodica Nassar, deputat și președinta organizației PSD Sector 2, prefectul Rareș Hopincă și deputatul Dan Cristian Popescu, Sectorul 6 – senatorul Gabriel Mutu”, a mai subliniat Firea.

ADVERTISEMENT