Sport

PSG își continuă marșul triumfal din Japonia! Kylian Mbappe a marcat un gol imposibil în amicalul câștigat cu Urawa Red Diamonds. Video

Paris Saint-Germain își continuă seria de victorii în stagiul de pregătire din Japonia. Kylian Mbappe a reușit un gol magnific în amicalul pe care francezii l-au câștigat cu Urawa Red Diamonds.
23.07.2022 | 18:53
PSG isi continua marsul triumfal din Japonia Kylian Mbappe a marcat un gol imposibil in amicalul castigat cu Urawa Red Diamonds Video
Kylian Mbappe a marcat un gol imposibil în amicalul câștigat cu Urawa Red Diamonds. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe (23 de ani) a făcut senzație în al doilea amical pe care PSG l-a jucat în Japonia. Campioana Franței a bătut-o la scor de neprezentare pe Urawa Red Diamonds, sâmbătă, 23 iulie, la Saitama, iar „șeptarul” a marcat un gol ce părea imposibil.

Kylian Mbappe, reușită de senzație în PSG – Urawa Red Diamonds 3-0

Amicalul cu Urawa Red Diamonds este al doilea jucat de echipa lui Christophe Galtier în „Țara Soarelui Răsare”. Primul a fost cu Kawasaki Frontale și a fost câștigat cu scorul de 2-1. Partida desfășurată la trei zile distanță s-a dovedit a fi mai ușoară pentru parizieni.

ADVERTISEMENT

PSG s-a impus cu 3-0 în fața echipei de pe locul 8 în ultima ediție din J-League, graţie reușitelor lui Pablo Sarabia (minutul 16), Kylian Mbappe (minutul 35) şi Arnaud Kalimuendo (minutul 77). În minutul 58 și-au făcut apariția pe teren și celelalte staruri ale parizienilor, Lionel Messi şi Neymar.

Autor al golului cu numărul doi, Mbappe a finalizat cu o execuție imposibilă, după ce tot de la el pornise întreaga fază. Până să introducă balonul în plasa niponilor, Kylian îl servise cu o pasă genială, cu călcâiul, pe Juan Bernat, care, în cele din urmă, avea să îi ofere assist-ul „șeptarului” francez.

ADVERTISEMENT

Galtier vrea să dea afară patru jucători de la PSG

Odată intrată în era anternorului Galtier și a directorului sportiv Luis Campos, PSG se pregătește de o remaniere a lotului.Cei doi au întocmit deja lista cu fotbaliștii pe care nu îi mai vor la Paris și din sezonul 2022-2023.

Mauro Icardi, Ander Herrera, Layvin Kurzawa și Giorginio Wijnaldum sunt cei patru fotbaliști de la PSG care stau cu bagajele făcute, după cum anunță jurnalistul francez Hadrien Grener, care citează L’Equipe

ADVERTISEMENT

Alături de cei patru, pe lista renegaților de la campioana Franței se mai află alte șase staruri, în schimbul cărora s-a plătit nu mai puțin de 180,5 milioane de euro în ultimii ani.

Pe lista neagră a lui Christophe Galtier se mai află Julian Draxler, Eric Junior Dina Ebimbe, Rafinha, Sergio Rico, Idrissa Gueye și Abdou Diallo.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Nantes: 1,71 este cota pentru „PSG câștigă prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT